Tusia Twoj mąż ma na imię Harry? :-) ale super!! ogromnie mi się podoba to imię i jako, ze mieszkam w UK i kocham Harry'ego Pottera to rozwazam to imię dla ewentualnego synka :-)
Marzenka u mnie brzuszka jescze wogóle nie widac, ale ja jestem dopiero w 5t5d ciąży :-)
co do libido to u mnie wszystko gra. ale moze rozkreci sie u Ciebie w drugim trymestrze?
polianna mnie tez tak ciągnie w podbrzuszu, troche pobolewa, ale lekko, czasem kluje po bokach.. to macica sie rozciaga :-) zazdroszczę takiej przemiany materii!
Karolina ja tez dzis testowalam jeszze raz! zrobilam normalny test i krecha jest gruba i ciemna i cyfrowy - poziom hcg wzrósł :-) bo ja nie mam możliwości zrobic tu bete wiec sprawdzam testami :-)
Beata super, ze na wizycie wszystko ok! :-)
Miladyyy bardzo mi przykro :-( wiadomo, mama to mama i jej reakcje zawsze będą dla nas wazne.. szkoda, ze nie powstrzymala sie z przykrymi slowami, ale zrzuc to na karb jej wieku i wiary.
dantek lol, Ty i ta kapusta
oczekująca super wieści!! :-) gratulacje!!
Renia rety, bardzo Ci wspolczuje takiego zlego samopoczucia.. to nie fair, ze niektore kobiety az tak zle znosza ciążę. trzymam kciuki za dziewczynkę!!
sylwia ojej, to przykre jak lekarz Cie potraktowal :-( bedziesz u niego prowadzić ciążę?
bafinka trzymam kciuki!!! będzie dobrze!!!