reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma dobrze ze wszystko sie wyjasnilo ;-)
Oj ja tez tęsknię za seksikiem, no ale cóż czasami trzeba sie poswiecic.

Moja ada dzisiaj zrobila sobie wagary w szkole. rano trosxke narzekala ze uszko ja boli, no i powiedzielismy jej ze jakby ja bolalo uszko w szkole to ma powiedziec pani i do nas zadzwoni a wtedy my ja do domu weźmiemy. malpa zklamala i wrocila z pelnym usmiechem na buzi z tata do domu. dzis ma karę za klamstwo, zero bajek. bylismy na nia zli ale jak nie widziala to smialismy sie jaka sprytna ta nasza coreczka, hehe

reklama
Shauma dobre wieści:)
Antus współczuję przeboi, masakra że pomocy znikąd... Ja mam nieraz problem zeby wsiąść do tramwaju bo tam schody, autobusy na szczęście wszystkie niskopodłogowe, więc nie wiem jak ty jeszcze z wozkiem i z dzieckiem...

Alexia dzięki:-)

Klaudynka chyba nie pozbywalas sie sama tej choinki :00??

Schauma cudnie ze to tylko upławy,teraz juz ta wydzielina bd nam platac figle .:*

Antus wspolczuje przebojow masakra :((

Schauma - super ze wszystko ok. Najwazniejsze ze sie uspokoilas

Antus - ale przeboje mialas:oops: widzisz jak dzis autem jechalam do centrum. Moglam Was bez problemu zabrac ze soba i podrzucic do szpitala

Zalatwilam sobie recepte na 2 miesiace. Nastepna wizyta u reumatologa 22marca. Nie chciala mi dac na 3 miesiace. Ale za to dala kontrolnie na wyniki czyli na tocznia zespol antyfodfolipidowy beta2glikoptoteine i cos tam jeszcze. Ciesze sie bo i tak wypadalo to skontrolowac a bez skierowania ostatnio placilam za 3 badania z krwi 270zl:eek: wiec nie narzekam. Zrobie wyniki i pojde do niej tego 22marca o ile dotrwam

Antuś czy lekki czy nie lekki to czy ludzie nie mogą pomóc? Tylko się patrzyć zdziwieni będą :/ U Niemców mi się podoba to choć może na kobietę w ciąży patrzą jak na stworzenie z kosmosu tak z wózkiem do tramwaju czy autobusu nawet jak nie byłam jeszcze w ciąży to zawsze chcieli pomagać....
schauma ufff to dobrze że to tak :)
U nas dziewczyny wiosna, było dziś +13stopni więc ja z Damianem pół dnia w parku spędziłam na świeżym powietrzu wziął hulajnogę, byliśmy na placu zabaw, karmiliśmy kaczki, nawet nie spał po przedszkolu potem jeszcze koleżanka z córką do nas wpadły i tak teraz go wykąpałam, zjadł i tylko czekam jak mi zaraz padnie choć zawsze lata do 22 :)

reklama
Do góry