reklama
Fenika nie zazdroszczę koszmarów, tez dzisiaj miałam jeden i wciąż się zastanawiam czy to był sen czy jawa.
Shauma ja to bym już panikowala... Napewno pojechalabym na ip. Dobrze, że Cię od ręki przyjmą.
Antus spóźnione stoo lat :-* no i współczuję sytuacji z córcią, naprwno to stres dla niej.
A ja tam spałam dzisiaj nienajgorzej oprócz wstania na siku, jednego bolsenego skurczu w nodze i koszmaru przespalam całą noc, więc lepiej niż niejedna z Was [emoji14] teraz jadę w odwiedziny do brata, później do pracy podrzucić zwolnienie i do domku brać się za pakowanie pudel
jeszcze może jakies lumpki obskocze bo juz prawie nie mam zadnych bluzek, bluz, koszul.
Shauma ja to bym już panikowala... Napewno pojechalabym na ip. Dobrze, że Cię od ręki przyjmą.
Antus spóźnione stoo lat :-* no i współczuję sytuacji z córcią, naprwno to stres dla niej.
A ja tam spałam dzisiaj nienajgorzej oprócz wstania na siku, jednego bolsenego skurczu w nodze i koszmaru przespalam całą noc, więc lepiej niż niejedna z Was [emoji14] teraz jadę w odwiedziny do brata, później do pracy podrzucić zwolnienie i do domku brać się za pakowanie pudel
Schauma - mam nadzieje ze wszystko ok bedzie. Daj koniecznie znac
Dzwonilam do szkoly do corki ze przyjade po ksiazki. Tylko 3 dzieci
reszta ma angine
pani powiedziala zeby lepiej ja wyleczyc i nie przyprowadzac w tym tyg
Dzwonilam do szkoly do corki ze przyjade po ksiazki. Tylko 3 dzieci
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
marzenka2015
Fanka BB :)
Schauma ja tez jakis tydz temu miałam wydzielinę gęsta żółta jakby czop..strasznie sie przestraszyłam...ale na szczęście to nie czop tylko zwykły śluz...moze to po sexie jakies pozostałości?...po ostatnim razie i to bez szaleństw dorobiłam sie regularnych skurczy wiec teraz juz naprawde nic a nic do czasu po połogu...daj kochana znac ...wszystko bedzie dobrze..jednak naprawde musimy uważać z tymi łóżkowymi szaleństwami...czekam na wieści
klaudynaaa
Milka ja przy córci od razu wyrzucałam do śmieci, jak strasznie "śmierdziała" to wrzucałam do woreczka takiego zwykłego foliowego i zawiązywałam a śmieci codziennie wyrzucałam czasam dwa razy dziennie mam zsyp więc problemu z tym nie było ;-)
Sweetka ja mam materac z ikea po córci piankowo-sprężynowy, babka w ikea jak byliśmy ostatnio polecała sam piankowy
Alunia super ci poszły egzaminy, gratuluję
Antus wszystkiego co najlepsze :-)
Schauma jej zaj znac po lekarzu co i jak, trzymam kciuki
zdrówka dla chorych mam i maluszków :-*
dziękuję kochane zabawa była udana, co prawda mało tańczyłam i wszystko na spokojnie ale było fajnie :-) córcia była pod opieką siostry i była grzeczniutka i ładnie spała, dzisiaj jej już przeszło ładne spanie i córcia od 1 do prawie 5 nie spała...chyba dalej ząbki ją męczą, właśnie robię obiadek i piję kawkę a zaraz zabieramy się za rozbieranie choinki :-)
Sweetka ja mam materac z ikea po córci piankowo-sprężynowy, babka w ikea jak byliśmy ostatnio polecała sam piankowy
Alunia super ci poszły egzaminy, gratuluję
Antus wszystkiego co najlepsze :-)
Schauma jej zaj znac po lekarzu co i jak, trzymam kciuki
zdrówka dla chorych mam i maluszków :-*
dziękuję kochane zabawa była udana, co prawda mało tańczyłam i wszystko na spokojnie ale było fajnie :-) córcia była pod opieką siostry i była grzeczniutka i ładnie spała, dzisiaj jej już przeszło ładne spanie i córcia od 1 do prawie 5 nie spała...chyba dalej ząbki ją męczą, właśnie robię obiadek i piję kawkę a zaraz zabieramy się za rozbieranie choinki :-)
reklama
marzenka2015
Martita no u mnie wlasnie była taka wydzielina galaretowata ciągnąca..ale to nie był czop...trzymam kciuki ze y i u naszej Schaumy tez jednak jeszcze czop nie odpadł..