reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

U mnie tez dzisiaj paskudna pogoda, ale ja mam co robić:-)
M. do pracy wyprawilam, śniadanko zjedzone, teraz kąpiel i wypłacić kasę muszę i obskoczyc okoliczne sklepy żeby coś na obiad było:D o 12 dentysta, a o 16 jedziemy kupować farby i tapety i inne rzeczy :) międzyczasie przyjdzie paczka z kosmetykami dla maluszka a ja muszę się wziąć za opróżnianie szafek. Także jest co robić:)

Co do nerki to mam nadzieję, ze to nic z nią związane. Moj tato wiele lat chorował w związku z nerkami (zapalenia, kamyczki, dializy, w końcu przeszczep) także wiem z czym to się je. Nie lubię żurawiny ale dzisiaj się zaopatrzę, bo z tym nie ma żartów.

reklama
U nas noc niezbyt ciekawa, corka z goraczka ponad 39 stopni :( do tego mi przez caly wieczór a potem pól nocy twardnial brzuch, dobrze ze jutro wizyta u gin bo troche mnie to martwi. A Wy jak twardnieje brzuch to odczuwacie to bardzo nieprzyjemnie?

Dziekk za info odnośnie moczu, moze kupie dzis ten sok z żurawiny. A jutro wizyta to dowiem sie co i jak.

Martita oby córeczce szybko przeszło.

U nas też beznadziejnie za oknem. Pogoda zdecydowanie nie zachęca do spacerów.

Mi też ostatnio twardnieje w nocy brzuch. Na szczęście też mam jutro wizytę u gina to zapytam się o te nocne twardnienia.

Cześć Mamusie, ale miałam do czytania.
Schauma uffff dobrze że to nie czop, chociaż niedawno to samo przechodziłam.A po za tym zazdrosze ci tego seksu :p mój mąż to juz po nocach mi sie śni ;)

Martita mi jak twardnieje to też dziwne uczucie, jest ból ale nie taki jak na skurcz tylko takie mocne naprężenie twardnienie.

U nas trochę wiosennie ale co z tego :p nie dość że trzeba leżeć, to jeszczę na maxa przeziębione ;/

My zaraz zbieramy się do lekarza, żeby osluchal córkę. A potem musimy sie zabrać za udostepnianie mieszkania bo jutro z samego rana przychodzi w końcu malarz, wiec męża czeka przestawianie mebli...

U nas trochę jakby słoneczko się przebija, więc zaraz ruszamy z małą na spacerek. Potem przyjeżdża mój tata zamontować nam nowy kibelek, bo mój mąż walczył z nim (kibelkiem) wczoraj do północy i poległ :-D
Dziś mąż w końcu wrócił do pracy, a popołudniu ma kontrolę u lekarza z tą nogą ale myślę, że już wszystko będzie ok.

reklama
Heyo! u nas tez szaro i brzydko. Ada juz w szkole, maz jeszcze spi.dzis zrobie duzy obiadek, buraczkowa, kotleciki z kurczaka jakas suroweczka
.jutro do pracy wiec nie bede miec czasu na obiad.
Martita wspolczuje chorobska, oby malej szybko przeszlo.
Ania zdrowiej :-)
Mi brzuch czasami twardnieje, ale wtedy gdy mam pelny pęcherz.
Mala mnie opkopuje po pecherzu i to jest bardziej dokuczliwe, czasami zaciskam miesnie zeby nie popuscic.

Pochwale sie ze wreszcie dostalismy oferte kredytowa z banku na dom, byly duze problemy z moim payslipem ale sie udalo. Dzis pojedziemy ogladac panele :-)

Do góry