reklama
Nie rozumiem za bardzo o co pytasz teraz w pt idzie ze mna do gina na usg brata ogladac. A tak to sama ide a jesli z nia to siedzi cierpliwie w poczekalni i czekaO rety Kitki a jak Twoja córka znosi wizyty u gina? Lepiej niż dentystę?
Dentyste mamy w srode ale musze przelozyc na przyszly tydz bo katar i kaszel ma i nie bede jej meczyc tym dentysta. Na zeba sie nie skarzy wiec to raczej tak jak lekarka mowila ze to nie zab nolal tylko zatoki rozpieraly i tak to odczuwala
O rety Kitki a jak Twoja córka znosi wizyty u gina? Lepiej niż dentystę?
Juz doczytalam - pomylilas mnie z Antus
Antus - kurcze daj znac co gin na to. Jezdzicie do jakiegos dzieciecego?
renia1321
Fanka BB :)
Co to za dzień dzisiaj a ja znów schizuje ze od wieczora chyba małego nie czuje zawsze przy sniadanku sie budzil może śpi to jeszcze nie panikuje ale wolałabym żeby się coś ruszył
Schauma ja też bym pojechała sprawdzić dla świętego spokoju wiec dobrze ze ci ta wizytę zalatwila... ale że z zielonym? To pierwsze słyszę mi przy porodzie odpadł czopki na równo jak sieć skurcze rozkrecaly to różowa galareta ale wiem ze może nawet kilka tygodni przed porodem zacząć odchodzić.
Schauma ja też bym pojechała sprawdzić dla świętego spokoju wiec dobrze ze ci ta wizytę zalatwila... ale że z zielonym? To pierwsze słyszę mi przy porodzie odpadł czopki na równo jak sieć skurcze rozkrecaly to różowa galareta ale wiem ze może nawet kilka tygodni przed porodem zacząć odchodzić.
schauma daj znać po co i jak.
Bylam na pobraniu krwi bo w środę wizyta u ginki, glodna jestem strasznie
Corka dzis wstala rano z kaszlem, wiec została z mężem w domu. Jutro ma bal przebierańców ale chyba nie pójdzie
Bylam na pobraniu krwi bo w środę wizyta u ginki, glodna jestem strasznie
Corka dzis wstala rano z kaszlem, wiec została z mężem w domu. Jutro ma bal przebierańców ale chyba nie pójdzie
reklama