reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
O rety Kitki a jak Twoja córka znosi wizyty u gina? Lepiej niż dentystę?
Nie rozumiem za bardzo o co pytasz teraz w pt idzie ze mna do gina na usg brata ogladac. A tak to sama ide a jesli z nia to siedzi cierpliwie w poczekalni i czeka:)
Dentyste mamy w srode ale musze przelozyc na przyszly tydz bo katar i kaszel ma i nie bede jej meczyc tym dentysta. Na zeba sie nie skarzy wiec to raczej tak jak lekarka mowila ze to nie zab nolal tylko zatoki rozpieraly i tak to odczuwala

Co to za dzień dzisiaj a ja znów schizuje ze od wieczora chyba małego nie czuje zawsze przy sniadanku sie budzil :) może śpi to jeszcze nie panikuje ale wolałabym żeby się coś ruszył :D
Schauma ja też bym pojechała sprawdzić dla świętego spokoju wiec dobrze ze ci ta wizytę zalatwila... ale że z zielonym? To pierwsze słyszę mi przy porodzie odpadł czopki na równo jak sieć skurcze rozkrecaly to różowa galareta ale wiem ze może nawet kilka tygodni przed porodem zacząć odchodzić.

schauma daj znać po co i jak.

Bylam na pobraniu krwi bo w środę wizyta u ginki, glodna jestem strasznie ;)

Corka dzis wstala rano z kaszlem, wiec została z mężem w domu. Jutro ma bal przebierańców ale chyba nie pójdzie :(

reklama
Dołączam sie do tych niewyspanych. Zarazilam sie od corki i ledwo zyje. Katar zatkany nos bol zatoki i mokry kaszel. Mam juz dosc. Lecze sie czym moge ale nie wiem czy to coś da.

Do góry