reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu trzymam kciuki żebyś jutro wyszła :-)
Aniabuu dobrze, że pojechałaś i teraz odpoczywaj
Kitki ja nie wiem ile damy ;-) mamy za tydzień w niedzielę, my akurat z tych co przyjamuja księdza i chodzą co niedzilę do kościoła i w święta no i jesteśmy wierzący i praktykujący :-)
u mnie śniegu nie ma a córcia bardzo lubi i saneczki :-) zaraz sobie coś zjem i pójdę chyba spać ;-)

reklama
Ilosc zlotowek danych w kopercie nie jest wyznacznikiem wiary,takie moje zdanie.trzeba być po prostu dobrym czlowiekiem.ludzie troche sami tak nauczyli...to jak z lekarzami.trudny temat....

Martita a u nas właśnie wszystko stopniało :)

My jesteśmy wierzący i praktykujący i co niedzielę do kościoła chodzimy, ale mamy bardzo fajnego proboszcza, który jest nieroszczeniowy i nie robi problemów typu nie ochrzczę dziecka bez ślubu rodziców itd. zakłada że jesteśmy dorosłymi ludźmi. Dawniej dawałam 20-30 zł, teraz trochę lepiej zarabiamy to przeważnie 50 zł, ale w tym roku nie mamy kolędy bo proboszcz nie da rady obejść wszystkich parafian, a stwierdził, że bez sensu żeby przysyłać w "zastępstwie" kolegę z innej parafii. Będziemy mieli kolędę dopiero za rok.

Schauma i to jest wlasnie normalne podejscie. Moj proboszcz nie chrzci dzieci spoza związków małżeńskich.jak przyszła do niego moja sasiadka zeby pochowal jej meza i powiedziala ze nie ma duzo pieniedzy bo zostala sama z corka ktora sie uczy a ona ma tylko emeryture to uslyszala ze ma kredyt załatwić bo pogrzeb kosztuje tyle i tyle...wiec moje zdanie jest jakie jest.

Majka..smutno czytać :( jej zeby nawet w sprawie pogrzebu tak postąpić :(....ja miałam sytuacje extremalnie ciężka w swoim życiu....poszłam z mężem do księdza o poradę, rozmowę, szukałam jakiegoś ukojenia i pomocy duchowej...a ksiądz odrazu nas skwitował ze nie ma dla nas czasu a jesli przyszliśmy po pieniądze to on nam nie da bo nie ma...mi nawet przez myśl nie przeszło zeby prosić o pieniądze ...moj maż bardzo to przeżył ja tez...naszczescie dzięki znajomym poznaliśmy parafie która prowadzą franciszkanie....

Niestety coraz zadziej widze ksiezy z powolania ;/ na ten przyklad u mojej mamy na osiedlu strzezonym mieszka ksiadz ,a kim ten ksiadz jest ? Bratem prezydenta miasta szczecin .ha i skad ten ksiadz ma na mieszkanie za 500 tysiecy zl? Dorobil sie uvzciwie ? :errr:

Dziewczyny jak u was ze skurczami ?? Bo ja zaczelam wczoraj 31 tydzien i juz mnie holernie mecza te braxtony hicky czy jakos tak eh :( wczoraj wieczorem nawet po nospie nie chcialy przejsc juz mialam zle mysli naszczescie sie uspokoily :errr:osiwieje przez te skurcze przepowiadajace :0

reklama
Beatka szczesciaro :)
Ja w obu ciazach sie meczylam z przepowiadajacymi tylko nie pamietam od ktorego tygodnia i ciekawi mnie czy u was tez juz sie zaczely ;/

Do góry