reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Bluelovie ja po sexie miałam takie ze hoho...i nie przechodziły dłuższy czas...ale miałam stracha ...oby do 38...ja miałam regularnie co 1-2minuty ..średnio przyjemne doświadczenie :( ja czasem myśle ze bobo sie wypina i stad tez te skurcze ..leżę oglądam tv i nagle gula mi po prawej stronie rośnie :)a to pewnie bobo pupinke wypina i skurcze same przy tym powstają

reklama
Bluelovi ja juz pisalam ostatnio ze mam codziennie od ponad tygodnia... i tez siwieje za każdym razem czy przejdą czy nie... to właśnie z nimi na ta wizytę wcześniej pojechałam ale już po mału się przyzwyczajam i mniej panikuje tylko czekam żeby przeszły... z synem nie miałam takich w ogóle tylko same twardnienia.

Bluelovi ja przez święta miałam bardzo często, teraz więcej odpoczywam i są rzadziej. W poprzedniej ciąży nie miałam wcale. Męczące są i tak jak piszą dziewczyny strach czy przejdą czy nie :-(

Marzenka ja juz zapomniałam co to sex :p

Właśnie wróciliśmy od znajomych. Nasadka się mieszanki wedlowskiej i mały ma teraz czkawke. Tak mu wody teraz smakują słodkie hehehe

Jakie plany u Was na weekend? My wybieramy sie niedługo na sanki :)

Ja co jakiś czas mam takie uczucie spinania w dole w brzucha, nie wiem czy sa to skurcze przepowiadajace bo w pierwszej ciąży nie miałam. A kiedy Kaja sie wypina to łatwo odróżnić bo wtedy mam gdzies po boku wyczuwalna jakas czesc jej ciała.

Dzień dobry :-)

My dziś w planach zakupy później mąż jedzie z kolega na aukcję samochodowa. Może jakieś ciasto ukrece.
Miłego dnia brzuchatki :-)

reklama
Do góry