reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Bluelovie ja po sexie miałam takie ze hoho...i nie przechodziły dłuższy czas...ale miałam stracha ...oby do 38...ja miałam regularnie co 1-2minuty ..średnio przyjemne doświadczenie :( ja czasem myśle ze bobo sie wypina i stad tez te skurcze ..leżę oglądam tv i nagle gula mi po prawej stronie rośnie :)a to pewnie bobo pupinke wypina i skurcze same przy tym powstają

reklama
Bluelovi ja juz pisalam ostatnio ze mam codziennie od ponad tygodnia... i tez siwieje za każdym razem czy przejdą czy nie... to właśnie z nimi na ta wizytę wcześniej pojechałam ale już po mału się przyzwyczajam i mniej panikuje tylko czekam żeby przeszły... z synem nie miałam takich w ogóle tylko same twardnienia.

Bluelovi ja przez święta miałam bardzo często, teraz więcej odpoczywam i są rzadziej. W poprzedniej ciąży nie miałam wcale. Męczące są i tak jak piszą dziewczyny strach czy przejdą czy nie :-(

Marzenka ja juz zapomniałam co to sex :p

Właśnie wróciliśmy od znajomych. Nasadka się mieszanki wedlowskiej i mały ma teraz czkawke. Tak mu wody teraz smakują słodkie hehehe

Jakie plany u Was na weekend? My wybieramy sie niedługo na sanki :)

Ja co jakiś czas mam takie uczucie spinania w dole w brzucha, nie wiem czy sa to skurcze przepowiadajace bo w pierwszej ciąży nie miałam. A kiedy Kaja sie wypina to łatwo odróżnić bo wtedy mam gdzies po boku wyczuwalna jakas czesc jej ciała.

Dzień dobry :-)

My dziś w planach zakupy później mąż jedzie z kolega na aukcję samochodowa. Może jakieś ciasto ukrece.
Miłego dnia brzuchatki :-)

reklama
Do góry