reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Milka ja mialam materialowy naroznik i zmienilam na skórzany. Jestesmy zadowoleni bo przy malym teraz to moge ja przecierac codziennie i po kilka razy, tak mi brudzi.Zabawek nie znosi wiec luzik. Zmienimy na materialowa jak dzieci beda starsze bo jednak przyjemniej sie siedzi na "cieplejszym" materiale

reklama
Milka - my zawsze kupowalismy skorzane. Teraz mamy szaro biala. Szary u gory i siedziska by sie nie brudzilo;) ale mielismy wcru przed dzieckiem i biala przy nadii. Jak byla w bajgorszym okresie 1-2 to przykrywalam czesto kocem. Mi tam nie jest zimno od skory. Nie przeszkadza mi to zupelnie

To chyba zalezy od rodzaju skory bo moja wcale nie jest zimna. Wiadomo ze troszke bardziej od zwyklego materialu ale tylka nie sciska z zimna jak sie usiadzie :D

I my mamy skórzana czarna ma rok ale wiem ze z materiału to już po tym czasie byłaby chyba do wyrzucenia, raz ze dziecko ale ja sama już nie raz coś na nią wylalam czy upapralam :D Jednak duża wygoda ze wystarczy tylko przetrzeć :)

Kitki ja właśnie tak jak pisałam po tym progesteronie tez mam refluks, dziś zjadłam dosłownie 3 kosteczki czekolady to zaraz tym kwasem z zoladka poszłam zwymiotowac blee także znam to cholerstwo :/ ale jak uważam i małe porcje jem to da się uniknąć

Ja mam material na siedzeniach na narozniku i pluje sobie w brode upieorzony.oszczany i nie powiem co jeszcze musze zamowic kogos kto mi go wypierze w sensie profesjonalnie bo zwymiotowac idzie .

Maz wrocil z pizza :D mamy obok pizzerie :D szybko zalapal pomysl bo glodny :)

Moja kuzynka kupiła sobie z takiego materiału łatwo scieralnego. Wygląda i jest ciepla jak zwykłe obicie ale zachowuje się jak skóra jeśli chodzi o utrzymanie czystości. Pamiętam ze kupe kasy za nią zapłacili ale od 4 lat mają i wygląda jak nowa.

Kitki mnie przepisala Concor oraz Kaldyum i magne b6. Dzięki za info. Trochę mnie uspokoilas. Miałaś przy pierwszej ciąży cc czy sn bo nie pamiętam? Miałaś z tego powodu jakieś problemy przy rodzeniu?

Milka ja mam materiałową kanapę, ale z takiego materiału łatwościeralnego i jestem zadowolona. Na skórę się nie zdecydowałam, bo zimą mi na niej zimno, a latem się do niej przyklejałam. Chociaż jak przy małym dziecku to chyba jednak skóra praktyczniejsza i łatwiejsza w utrzymaniu - widzę to po krzesłach, które mamy skórzane i dużo łatwiej zachować czystość. Z drugiej strony jeśli trafi Ci się taki egzemplarz jak mój to skóra może ucierpieć - Laura jak ząbkuje to obgryza wszystko (byle nie gryzaki) i wszędzie, więc skórzane krzesła mam już obżarte w niektórych miejscach :eek: Kanapa materiałowa jeszcze się nie poddała. Ale wiesz zakładam, że moja Laura to rzadki przypadek :-) :)

reklama
Kitki a co ci na żołądek przepisał? Mnie też ciągle boli. Było trochę spokoju i znów. Ale on mi powie pewnie ze tak musi być. A nie musi bo w pierwszej dzięki hormonom mnie nie bolal

Do góry