reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Z trzecim dzieckiem mnie najbardziej wstrzymywac bedzie mieszkanie, tzn mamy male i byloby ciezko z trojka. A szansa na wieksze to dopiero za kilka lat a za kilka to juz za pozno na dzieci dla mnie ze wzgledu na wiek, bo ja chcialam rodzic do 30 :p

reklama
Z trzecim dzieckiem mnie najbardziej wstrzymywac bedzie mieszkanie, tzn mamy male i byloby ciezko z trojka. A szansa na wieksze to dopiero za kilka lat a za kilka to juz za pozno na dzieci dla mnie ze wzgledu na wiek, bo ja chcialam rodzic do 30 :p
Hehe ... nigdy nie mow nigdy ...
Ja też nam małe mieszkanie 48 M .... obecnie szukamy większego 3 może 4 pokoje wiadomo finanse i czasu mało ..A ciąża była niespodzianką wielką ... A no ni wiek ... Wiesz my możemy chcieć .... plany mieć A życie swoje ...

A ja chciałabym trójkę dzieciaków :) no ale najpierw na pierwszego synusia czekam. Na utrzymanie pieniądze zawsze się znajdą, najgorsza sprawa z domem bo my ciągle fajnej działki szukamy ale co do tego to różne zdania bo ja bym chciała jak najbliżej miasta a mój woli gdzieś nad jeziorkiem albo w lesie więc ciągle szukamy działki idealnej :)

Ja cos czuje Martita ze Ty jeszcze będziesz mieć ;) ja chciałam dwójkę a będę mieć trójkę :p

Antus ja teraz tez dziwne i i wiele mocniejsze ruchy odczuwam... Z córka tego nie miałam była grzeczna i delikatna s nocy ładnie spała jak sie urodziła tez tylko spała ;) aż sie boje jak chłopaki beda tak dokazywać jak w brzuchu to uhuhuuuuuu bedzie wesoło ;)

Ja dzisiaj nawet sie wyspałam ;) tez bym sobie bułeczkę zjadła no ale mam stary chleb ;P mój maz zaspał ;/

Oj dziewczyny wy to teraz ranne ptaszki widzę jesteście:-) ja się zwleklam o 7.30 żeby mojemu zrobić bułeczki do pracy... Ale ja to zawsze dzień wcześniej je kupuję bo nie chciałoby mi się tak rano jeszcze do sklepu biegać[emoji14]
Lusindaa gratuluję studniówki ;-)

reklama
Do góry