reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczynki to dobrze Wam poszla ta glukoza :)

Sweetka ja mam taki kacik na podreczne kurtki. Jak wyschna to chowam do garderoby, to te drzwi obok. Wolalam tak niz zanosic tam rzeczy gosci bo w garderobie mam czesc wieszakow na jednej scianie a na drugiej polki i trzymam tam szaliki czapki ale tez buty w kartonach pochowane a o gory posciel i reczniki. Tez pranie do prasowania tam rzucam wiec czasami maly burdelik tak sie tworzy i lepiej by mi tam nikt nie zagladal ;)
A ta skrzynia to na podreczne nasze buty bo niecierpie jak stoja powystawiane. Zreszta moj piesek chetnie by takowe schrupal :D

Załączniki

• 1452156787047.jpg
    1452156787047.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 51
Noo widzę Drobi, że Ty z lozeczkiem to tak jak ja :) otworzyłam ostatnio ten materacyk który dostaliśmy razem z lozeczkiem. Masakra... Zwykła gąbka oblozona chyba kokosem? Nie mam pojęcia czym... Ale w sumie ja bym nie chciala na tym spać a co dopiero moja mała księżniczka ;)
Maja, Drobi to życzę zeby już Wam szybciutko zlecialo :)

Sweetka ja mam tak jak twoje koleżanki. Jeżeli kurtka jest delikatnie wilgotna to wieszam do szafy i ewentualnie nie domykam. Jak jest bardzo mokra to zanosze do łazienki aż wyschnie. Nienawidzę butów i kurtek w przedpokoju. Zresztą jak coś gdzieś stoi - najchetniej pochowałabym do szafek. Nawet ooce na blacie w kuchni zaburzają mi harmonię ale ich juz nie schowam:p

Alunia, ja jeszcze nie miałam okazji obejrzeć, ale jak to ma tak wyglądać, to juz zacznę się rozglądać za nowym:)
Majka, oby szybko zleciało:) Smacznej kajzerki:)

Noo juz mnie tu dziewczyny do pionu ustawily, ze materacyk musi być nowy i już. Faktycznie poczytałam trochę i mawet jakby był dobry to i rak kupilabym nowy.

reklama
Wiecie co jade na ip z mezem bo mam.mokre majtki i mam bolesna kulke pod skora na wardze na dole ,modle sie zeby to byly tylko uplawy a zeby ta kulka nie byla opryszczka :/

Do góry