reklama
ZdrówkoDrobi to zdrówko:-) ja juz po drinku czekam teraz kolejną godzinę:-)
Ja tez juz po, myślałam, że jeszcze jedna porcja przede mną, ale na szczęście tylko źle zrozumiałam
Czekam już na trzecie i ostatnie pobranie i w końcu będę mogła zjeść kanapkę, hurra
Dziewczynki to dobrze Wam poszla ta glukoza
Sweetka ja mam taki kacik na podreczne kurtki. Jak wyschna to chowam do garderoby, to te drzwi obok. Wolalam tak niz zanosic tam rzeczy gosci bo w garderobie mam czesc wieszakow na jednej scianie a na drugiej polki i trzymam tam szaliki czapki ale tez buty w kartonach pochowane a o gory posciel i reczniki. Tez pranie do prasowania tam rzucam wiec czasami maly burdelik tak sie tworzy i lepiej by mi tam nikt nie zagladal
A ta skrzynia to na podreczne nasze buty bo niecierpie jak stoja powystawiane. Zreszta moj piesek chetnie by takowe schrupal
Sweetka ja mam taki kacik na podreczne kurtki. Jak wyschna to chowam do garderoby, to te drzwi obok. Wolalam tak niz zanosic tam rzeczy gosci bo w garderobie mam czesc wieszakow na jednej scianie a na drugiej polki i trzymam tam szaliki czapki ale tez buty w kartonach pochowane a o gory posciel i reczniki. Tez pranie do prasowania tam rzucam wiec czasami maly burdelik tak sie tworzy i lepiej by mi tam nikt nie zagladal
A ta skrzynia to na podreczne nasze buty bo niecierpie jak stoja powystawiane. Zreszta moj piesek chetnie by takowe schrupal
Załączniki
Noo widzę Drobi, że Ty z lozeczkiem to tak jak ja otworzyłam ostatnio ten materacyk który dostaliśmy razem z lozeczkiem. Masakra... Zwykła gąbka oblozona chyba kokosem? Nie mam pojęcia czym... Ale w sumie ja bym nie chciala na tym spać a co dopiero moja mała księżniczka
Maja, Drobi to życzę zeby już Wam szybciutko zlecialo
Maja, Drobi to życzę zeby już Wam szybciutko zlecialo
klaczek2004
Fanka BB :)
Sweetka ja mam tak jak twoje koleżanki. Jeżeli kurtka jest delikatnie wilgotna to wieszam do szafy i ewentualnie nie domykam. Jak jest bardzo mokra to zanosze do łazienki aż wyschnie. Nienawidzę butów i kurtek w przedpokoju. Zresztą jak coś gdzieś stoi - najchetniej pochowałabym do szafek. Nawet ooce na blacie w kuchni zaburzają mi harmonię ale ich juz nie schowam
reklama