reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Rsz jeśli chodzi o samopoczucie to wejście w 3 trymestr niesie ze sobą nowe dolegliwości...mnie od 2 dni boli kość łonowa cieżko wstać ,chodzic po schodach ja jeszcze pracuje i nie wiem jak daje radę ..
podzielę się z wami moim szczęściem wczoraj mąż wymalowal naszą sypialnię i powiesili nam już grzejnik jeszcze tapeta na jedną ścianę, panele na podłogę i jeden pokój gotowy dziś mężuś maluje pozostałe dwie sypialnie jeszcze 3 tygodnie, jeszcze 3 tygodnie!
marzenka2015
Beatka chciałabym iść na zwolnienie ..ale pracuje sama na siebie wiec nic mi nie przysługuje ...muszę znaleźć kogos kto mnie zastąpi na okres kilku tyg po porodzie a za kilka tyg ewentualnie pomoże mi w pracy ...nie pracuje dużo godzin od 8.00-12.00lub do 14.00
Marzenka to chociaż oszczędzaj się ile się da. Twój pracodawca na pewno będzie wyrozumiały i nie będzie na Ciebie zły jak czegoś nie dopilnujesz czy nie doczyścisz. Dbaj ile się da o siebie i o maluszka, bo Wy jesteście teraz najważniejsi.
ania12344
Milka to na walentynki juz na swoim będziecie
Ja bym juz nie miała siły pracować, druga i ciąża mnie wykańcza
Jak tylko będziecie mogły dziewczyny to odpoczywajcie.
Ja dzisiaj zadzwoniłam do położnej... Zapisały i beda sie kontaktować. ciekawe kiedy mnie odwiedzi.
Ja bym juz nie miała siły pracować, druga i ciąża mnie wykańcza
Jak tylko będziecie mogły dziewczyny to odpoczywajcie.
Ja dzisiaj zadzwoniłam do położnej... Zapisały i beda sie kontaktować. ciekawe kiedy mnie odwiedzi.
reklama