reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Hey! ja juz wyszykowana do pracy, wstalam wczesniej( jesli mozna tak to nazwac!) bo i tak cala noc oka nie zmruzylam. czy was tez tak meczy bezsennosc?
Nie wiem jak ja dam dzis rade, caly dzien w pracy, po poludniu do przychodni i z ada na taniec. licze ze dzis cisza w pracy i beda dawac urlop, to zawine sie wczesniej do domu.

Jak czytam jakie duze wasze dzieciaczki sie urodzily to ada tez kruszynka byla. 33 obwod glowki, 54 dluga i 3200 g.
Alunia nie ogladaj filmow o porodach , w niczym nie pomoze a co najwyzej jeszcze bardziej cie nastraszy

Karola witamy spowrotem! :D

aniabuu mnie czasem męczy bezsenność, akurat twj nocy dobrze spałam, ale zdarza się, że przewracam się tylko z boku na bok.

ja też juz w pracy, na szczęście teraz nic nie dają mi do pracy więc siedzę sobie i staram nie zasnąć. brzuszek mnie pobolewa troszkę :(

Wstaje rano a tu śnieg widze za oknem :) niewiele go, ale zawsze.

My dzis korzystamy z dnia wolnego i jedziemy z corka do mamy, mąż oczywiście w pracy od rana.

W końcu noc w swoim łóżku:-)
Wstałam rano a na termometrze -23, nie wiem czy mu wierzyć czy sie po prostu popsuł :errr:
Ostatnio nie mam problemów ze spaniem, bardziej ostatnio zgaga mnie męczy:sad: wieczorem narobilam zdjęć moich synkowych prezentów a teraz nie mogę ich dodac:eek: może jak laptopa włączę to sie uda.
Chyba niedługo będziemy miec łóżeczko:-) szwagierka obiecała wysłać w najbliższym czasie:biggrin2: juz sie nie mogę doczekać

Lusinda ja w PL mieszkam w górach i ostatnio jak rozmawiałam z mamą to mowila, ze mieli -21 więc moze wcale Ci się termometr nie popsuł :)

U mnie wczoraj cały dzień śnieg prószył. Wygląda pięknie ale zrobiło się strasznie ślisko i chodzę wszędzie jak skrzyzowanie pingwina ze ślimakiem.

reklama
Ogladalismy wieczorem prognoze pogody na dzi: w nocy -10 i snieg a w dzien -5stopni calkowicie pochmurne niebo i tez snieg. Corka szczesliwa ze w koncu moze na sanki pojdzie.
Tymczasem mamy godz 9 rano. Na termometrze -16 :oops: bezchmurne blekitne niebo i oczywiscie zero sniegu. No i nadia ma dramat i od rana mowi ze oszusci ;)

Do góry