reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Hey! ja juz wyszykowana do pracy, wstalam wczesniej( jesli mozna tak to nazwac!) bo i tak cala noc oka nie zmruzylam. czy was tez tak meczy bezsennosc?
Nie wiem jak ja dam dzis rade, caly dzien w pracy, po poludniu do przychodni i z ada na taniec. licze ze dzis cisza w pracy i beda dawac urlop, to zawine sie wczesniej do domu.

Jak czytam jakie duze wasze dzieciaczki sie urodzily to ada tez kruszynka byla. 33 obwod glowki, 54 dluga i 3200 g.
Alunia nie ogladaj filmow o porodach , w niczym nie pomoze a co najwyzej jeszcze bardziej cie nastraszy

Karola witamy spowrotem! :D

aniabuu mnie czasem męczy bezsenność, akurat twj nocy dobrze spałam, ale zdarza się, że przewracam się tylko z boku na bok.

ja też juz w pracy, na szczęście teraz nic nie dają mi do pracy więc siedzę sobie i staram nie zasnąć. brzuszek mnie pobolewa troszkę :(

Wstaje rano a tu śnieg widze za oknem :) niewiele go, ale zawsze.

My dzis korzystamy z dnia wolnego i jedziemy z corka do mamy, mąż oczywiście w pracy od rana.

W końcu noc w swoim łóżku:-)
Wstałam rano a na termometrze -23, nie wiem czy mu wierzyć czy sie po prostu popsuł :errr:
Ostatnio nie mam problemów ze spaniem, bardziej ostatnio zgaga mnie męczy:sad: wieczorem narobilam zdjęć moich synkowych prezentów a teraz nie mogę ich dodac:eek: może jak laptopa włączę to sie uda.
Chyba niedługo będziemy miec łóżeczko:-) szwagierka obiecała wysłać w najbliższym czasie:biggrin2: juz sie nie mogę doczekać

Lusinda ja w PL mieszkam w górach i ostatnio jak rozmawiałam z mamą to mowila, ze mieli -21 więc moze wcale Ci się termometr nie popsuł :)

U mnie wczoraj cały dzień śnieg prószył. Wygląda pięknie ale zrobiło się strasznie ślisko i chodzę wszędzie jak skrzyzowanie pingwina ze ślimakiem.

reklama
Ogladalismy wieczorem prognoze pogody na dzi: w nocy -10 i snieg a w dzien -5stopni calkowicie pochmurne niebo i tez snieg. Corka szczesliwa ze w koncu moze na sanki pojdzie.
Tymczasem mamy godz 9 rano. Na termometrze -16 :oops: bezchmurne blekitne niebo i oczywiscie zero sniegu. No i nadia ma dramat i od rana mowi ze oszusci ;)

Do góry