reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja mam w czwartek wizytę chyba ze coś mnie będzie niepokoić to wcześniej się wybiorę dziś miałam z 2 godz brzuch twardy i juz panikowalam tyle ze teraz myślę ze to chyba maluch się wypinal :)
Coraz szybciej teraz leci mnie w kwestii organizacji zaczął ogarniać wielki spokój gorzej właśnie z samopoczuciem bo gdzieś coś zakluje, pociągnie a ja juz spać po nocach nie mogę czy się coś nie dzieje....

reklama
Ja też mam jutro wizytę u gina, ale bez USG. Będzie badanie na fotelu i wyniki wszystkich badań z moczu i krwi, w tym cukier. Mam nadzieję że będzie OK.

Zaczynam powoli się przerażać tym co niedługo mnie czeka - poród, a najbardziej wychowanie niemowlaka. Zaraz wkraczam w trzeci trymestr

:szok:

Alunia zebys wiedziala.a teraz juz bedzie tylko ciężej ze wszystkim.do tego u nas w Łodzi zimno jak...wiec nie dosc ze brzuch wielki to trzeba zakładać na siebie milion warstw :-)
Majka dlatego ja sama nie wychodzę teraz, mojemu M. każe się wozić to tu, to tam :-) sama bym nie wyszła gdzies dalej bo za zimno...
Ja jutro oprocz wizyty biorę się za robienie łóżeczka bo chcę je przemalowac na biało, bo biale mebelki mi się marzą, a łóżeczko zwykłe drewniane.

A my dzis bylismy na 2 godz spacerze w tym corka na lyzwach jezdzila. A u nas ok -10 bylo :oops: za to jak wrocilismy to wszyscy sie rzucili na obiad jak wyglodniale zwierza ;)

Bluelovi tez mam wizyty raz w miesiącu i się na nie nie mogę doczekać a potem jak juz nadejdzie ten dzień to się stresuje :)

Ja we wtorek idę do okulisty a w piątek na krzywa cukrowa i inne badania krwi. I zastanawiam się, jak to są trzy pobrania na sam cukier plus inne badania to chyba wiaderko krwi tam zostawię. ..

A na jutro zapisałam się na gimnastykę i pewnie zamarzne po drodze bo musze długo na przesiadke czekać :(

Milka po naszego pieska on ma 6 lat :-D co do 500 zł to ciekawa jestem :p
Martita tutaj jest ten co ja mam dla córeczki i jest super http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10150292/
Kitki na zgagę podobno szklanka mleka może pomóc
Majka spokojnie ja mam już 12kg na plusie ;-) no i ja idę na sesję w czwartek brzuszkowa moja z córeczką w brzuszku i moją drugą córeczką :-D mi robi za darmo kuznka męża na swoje studio i robi na prawde cudowne zdjęcia, już nie raz robiła mi z córeczką czy samej córci. Planuję też iść po urodzeniu na taką w 4 :-) te zdjęcia sa piękne z brzuszkami :-)

hej kochane, ja też mam jutro wizytę, ale nie wiem czy tylko fotel czy usg też będzie, na pewno dowiem się czy wyniki krwi i moczu się poprawiły, ale najważniejsze, że sprawdzi czy nic się nie dzieje, no i planuję też iść w tym msc na us 3-4 D więc i tak córeczkę zobaczę :-)
kciuki za wizyty jutrzejsze i czekam na relacje :-D
a kochane co ile macie wizyty w gienkologów? Ja ma co 3 tyg a teraz zobaczyłam, że następną będę mieć za 4 tyg pierwszy raz taką długa przerwę będę mieć a zastanawiam się czy na tym etapie wizyty nie powinny być cześciej...

Majka dlatego ja sama nie wychodzę teraz, mojemu M. każe się wozić to tu, to tam :-) sama bym nie wyszła gdzies dalej bo za zimno...
Ja jutro oprocz wizyty biorę się za robienie łóżeczka bo chcę je przemalowac na biało, bo biale mebelki mi się marzą, a łóżeczko zwykłe drewniane.
nie chcesz mojego tez pomalować? :p ja mam białe meble w sypialni dlatego dla Młodej dorobimy tylko szafę przesuwną też biała.moje łóżeczko ma bliżej nieokreślony kolor...białe nie jest ale beżowe też nie.ale jak to mówią darowanemu koniowi... :)

Fenika to ubierz się cieplutko, bo z tą temperaturą to nie ma żartów..
Klaudyna zazdroszczę, kuzynki-fotografa... Sama bym sobie zrobiła takie zdjęcia, ale jednak koszt jest duży. Co do wizyt yo ja mam raczej co 4 tygodnie, rzadziej co 3.
Majka zartownisiu:D faceta zatrudnij ;) ja mojego muszę pogonić zeby w końcu za robotę sie wziął ;)

Kitki u nas rano -16 było :p
Klaudyna ja w pierwszej ciazy miałam co 4tyg teraz mam co 2tyg ale to ze względu na ciaze bliźniacza i moja szyjkę.

reklama
Ja mam co 3 tyg u kazdego z ginow dlatego mo co 1.5 wychodzi. Ale ten glowny mowil ze za miesiac bede juz miec co 2tyg i na kazdej usg wiec wtedy na bank zrezygnuje z tego drugiego bo bez sensu no i bankrutem zostane ;)

Do góry