reklama
Rowniez zycze Wam Wszystkiego Dobrego oby ciaze nam spokojnie minely i bysmy wszystkie doczekaly sie pieknych rozowych rozwrzeszczanych bobaskow
My sylwester sami w domu siwdzimy bo wszyscy na balach a mnie nie ciagnie do czegos takuego. Maz z corka wymyslili ze jedziemy po 23 do centrum na sztuczne ognie
a mi sie tak nie chce
poza tym nie wiem czy to dobry pomysl. Corka pewnie w aucie zasnie o ile nie padnie w domu wczesniej bo wstala jak zawsze przed 7. Nie wiem jak brzuszek, nie chce stresowac synka bo pewnie bedzie glosno od petard. No i szkoda mi psa. Jego pierwszy sulwester. Niby na dworze nie reaguje jak slyszy strzelanie ale o polnocy beda wszedzie walic. Boje sie go zostawic ze bwdzie piszczal biedny. Ze soba go nie wezme bo to jeszcze gorsze.
Ech nie mieli co wymyslic. I jeszcze pogniewani ze nie skacze pod sufit tylko niby marudze i wymyslam
My sylwester sami w domu siwdzimy bo wszyscy na balach a mnie nie ciagnie do czegos takuego. Maz z corka wymyslili ze jedziemy po 23 do centrum na sztuczne ognie

Ech nie mieli co wymyslic. I jeszcze pogniewani ze nie skacze pod sufit tylko niby marudze i wymyslam

kitki kurcze, mi to zawsze w Sylwestra tak szkoda piesków jest
w PL moja mama ma 2 kundelki i one zawsze panikuja biedne, zresztą jak wszystkie
to może niech mąż sam z córcia jedzie, a Ty zostań z psiakiem?
Martita no to balanga!!
a ja glupia nie pomyślałam, mogłam kupić sobie Piccolo
to będę siedzieć o wodzie i herbacie i oglądać Sylwester z 2
mąż ma od dzisiaj urlop do 20 stycznia i działa jak dziki na nowym domku, niech dziala kurde bo już nam miesiąc tylko został do wyprowadzki...
Martita no to balanga!!
a ja glupia nie pomyślałam, mogłam kupić sobie Piccolo
Widzę że życie tętni na forum
ja ostatnio zdechlak zakatarzony jestem, na nic nie mam siły.
W pępku mam 93 cm, na plusie pewnie juz z 6-7kg, dokładnie będę wiedzieć 7 stycznia po wizycie. A w poniedziałek idę na glukozę, w końcu poznam ten ból
Chyba że jednak zasmakuję w tym, jak Bluelovi
Ja też chlodzę wino bezalkoholowe-czerwone, kiedyś juz piłam to z centrum wina i uważam, że jest całkiem niezłe. Żałuję, że nie kupiłam jeszcze piwa bezalkoholowego, bo po fajerwerkach chętnie walnęłabym grzańca
Dziewczyny, życzę Wam udanego wieczoru, a w nadchodzącym roku-dużo szczęścia!
W pępku mam 93 cm, na plusie pewnie juz z 6-7kg, dokładnie będę wiedzieć 7 stycznia po wizycie. A w poniedziałek idę na glukozę, w końcu poznam ten ból
Chyba że jednak zasmakuję w tym, jak Bluelovi
Ja też chlodzę wino bezalkoholowe-czerwone, kiedyś juz piłam to z centrum wina i uważam, że jest całkiem niezłe. Żałuję, że nie kupiłam jeszcze piwa bezalkoholowego, bo po fajerwerkach chętnie walnęłabym grzańca
Dziewczyny, życzę Wam udanego wieczoru, a w nadchodzącym roku-dużo szczęścia!
reklama
idę oglądać Chirurgów
Wszystkim Wam kochane życzę wspaniałego Nowego Roku, spełnienia celów i planów jakie sobie wyznaczyłyscie, mnóstwa cudownych chwil oraz oczywiście szybciutkich i bezproblemowych porodów!!!
Do siego roku!! :*
Wszystkim Wam kochane życzę wspaniałego Nowego Roku, spełnienia celów i planów jakie sobie wyznaczyłyscie, mnóstwa cudownych chwil oraz oczywiście szybciutkich i bezproblemowych porodów!!!