reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Rowniez zycze Wam Wszystkiego Dobrego oby ciaze nam spokojnie minely i bysmy wszystkie doczekaly sie pieknych rozowych rozwrzeszczanych bobaskow

My sylwester sami w domu siwdzimy bo wszyscy na balach a mnie nie ciagnie do czegos takuego. Maz z corka wymyslili ze jedziemy po 23 do centrum na sztuczne ognie:rolleyes: a mi sie tak nie chce;) poza tym nie wiem czy to dobry pomysl. Corka pewnie w aucie zasnie o ile nie padnie w domu wczesniej bo wstala jak zawsze przed 7. Nie wiem jak brzuszek, nie chce stresowac synka bo pewnie bedzie glosno od petard. No i szkoda mi psa. Jego pierwszy sulwester. Niby na dworze nie reaguje jak slyszy strzelanie ale o polnocy beda wszedzie walic. Boje sie go zostawic ze bwdzie piszczal biedny. Ze soba go nie wezme bo to jeszcze gorsze.
Ech nie mieli co wymyslic. I jeszcze pogniewani ze nie skacze pod sufit tylko niby marudze i wymyslam:confused:

Martita czerwony :) red rumour dokładnie :)

Alexia ja nic nie wiem o tej niani co podalas, nie pomogę niestety. poszperaj w necie, moze znajdziesz jakieś opinie.

kitki kurcze, mi to zawsze w Sylwestra tak szkoda piesków jest :( w PL moja mama ma 2 kundelki i one zawsze panikuja biedne, zresztą jak wszystkie :( to może niech mąż sam z córcia jedzie, a Ty zostań z psiakiem?

Martita no to balanga!! :D

a ja glupia nie pomyślałam, mogłam kupić sobie Piccolo :p to będę siedzieć o wodzie i herbacie i oglądać Sylwester z 2 :p mąż ma od dzisiaj urlop do 20 stycznia i działa jak dziki na nowym domku, niech dziala kurde bo już nam miesiąc tylko został do wyprowadzki...

no to oby padła :) włącz jej muzykę i zorganizuj konkurs tańca, szybciej się zmęczy ;)

a mój synuś juz zaczął imprezę sylwestrową, juz szaleje w brzuszku :D

Widzę że życie tętni na forum:) ja ostatnio zdechlak zakatarzony jestem, na nic nie mam siły.
W pępku mam 93 cm, na plusie pewnie juz z 6-7kg, dokładnie będę wiedzieć 7 stycznia po wizycie. A w poniedziałek idę na glukozę, w końcu poznam ten ból;)
Chyba że jednak zasmakuję w tym, jak Bluelovi ;)
Ja też chlodzę wino bezalkoholowe-czerwone, kiedyś juz piłam to z centrum wina i uważam, że jest całkiem niezłe. Żałuję, że nie kupiłam jeszcze piwa bezalkoholowego, bo po fajerwerkach chętnie walnęłabym grzańca:)
Dziewczyny, życzę Wam udanego wieczoru, a w nadchodzącym roku-dużo szczęścia! :)

reklama
idę oglądać Chirurgów :)

Wszystkim Wam kochane życzę wspaniałego Nowego Roku, spełnienia celów i planów jakie sobie wyznaczyłyscie, mnóstwa cudownych chwil oraz oczywiście szybciutkich i bezproblemowych porodów!!! :) Do siego roku!! :*

Do góry