reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami.
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc.
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Do siego roku mamuśki
Zmykam i zawitam za rok
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc.
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Do siego roku mamuśki
Zmykam i zawitam za rok
Załączniki
Ja mam nianię emmerson baby taka zielona. Świetna sprawa !!!! Monitorek i głos w dwie strony działa ja stosowalam już przy pierwszym szkrabie a ja mam 11 na plusie tyle samo co z synkiem na tym etapie ale w pasie nie wiem ile bo centymetr krawiecki chyba nie chcę żebym wiedziała ile mi przybyło i skurczybyk się schował
Annika go kiepsko ale juz wiesz jak sie z tym obchodzic to i latwiej ci pojdzie juz tak niewiele zostalo. A mialam pytac jak twoja mala z tym buntem udalo wam sie z pieluchami ??
Kasiunia zdrowka dla cb i wspolczuje bolu kregoslupa i wstaw brzuszek jak urosl DD
Mała jak to mała, raz jest słodka a raz nie do zniesienia... Od 3 tygodni w dzień jest bez pampka ale wołać siku dalej nie chce. Jak ją wysadzę to się wysika a jak nie, to leci i kałuża na podłodze. Mimo to nie chcę już wracać do pampersów i jest jak jest póki co...
ania12344
Fanka BB :)
Anika wow ale duża dzidzia
Kasiunia ty masz 8kg na plusie? Gdzie? Ty połowa ze mnie jestes?
Ja z moja córunia tez piccolo będę pic albo sama bo ona bąbelków nie lubi.
Rsz a widzisz dzięki tobie musze tez do moich położnych zadzwonić łaski nie robią
Ja mam nianie taka zwykła po corci nic więcej nie było nam potrzebne. Chyba ze dziecko od początku ma swój pokój to warto
Rownież wam życzę szczęśliwego nowego roku pomyślności i szczęśliwego rozwiązania dla każdej mamusi :*
Kasiunia ty masz 8kg na plusie? Gdzie? Ty połowa ze mnie jestes?
Ja z moja córunia tez piccolo będę pic albo sama bo ona bąbelków nie lubi.
Rsz a widzisz dzięki tobie musze tez do moich położnych zadzwonić łaski nie robią
Ja mam nianie taka zwykła po corci nic więcej nie było nam potrzebne. Chyba ze dziecko od początku ma swój pokój to warto
Rownież wam życzę szczęśliwego nowego roku pomyślności i szczęśliwego rozwiązania dla każdej mamusi :*
Mnie to najbardziej rozwalają ochy i achy nad porodami w prywatnych klinikach, które kosztują w granicach 6 tys. i opinie, że za takie warunki warto zapłacić, takie warunki to powinna być norma na nfz, ale chyba nigdy nie doczekamy sie takich czasówKitki to fajnie ja to bym chciala rodzic w domu z polozna ale nie sttac mnie na dodatkowy wydatek takie cos powinno byc przez nfz refundowane :/
Ja niani nie kupuję, w małym mieszkanku nie widzę potrzeby, pomyślę nad tym jak się przeprowadzimy.
Dzisiaj doszłam do wniosku, że ciąża zakrawa o chorobę psychiczną, oczywiście jak codziennie użerałam się z bezsennością, robiąc po raz setny w głowie listę wyprawkową i nagle mnie olśniło LEŻACZEK BUJACZEK! Do rana przeglądałam na allegro bujaczki ...
Annika no to ciezko upArciucha masz malego ) niedlugo powinno przejsc ) a tak sobie ostatnio myslalam o tb fajnie ci sie udalo masz starsza corke i syna i teraz maluchy tez corka i syn hehe )
Infini no niestety tak to jest u nas takze moj porod w domu z polozna moge odlozyc na bok ;/ no chyba ze mnie zaskoczy porod i nie zdaze wyjsc z domu to urodze z mezem :0
Infini no niestety tak to jest u nas takze moj porod w domu z polozna moge odlozyc na bok ;/ no chyba ze mnie zaskoczy porod i nie zdaze wyjsc z domu to urodze z mezem :0
reklama