reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami.
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc.
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Do siego roku mamuśki :biggrin2:

Zmykam i zawitam za rok ;-) ;)

Załączniki

• kartki-nowy-rok-szampanski-nowy-rok-2014-1658.jpg
    kartki-nowy-rok-szampanski-nowy-rok-2014-1658.jpg
    115,3 KB · Wyświetleń: 21
Ja mam nianię emmerson baby :) taka zielona. Świetna sprawa !!!! Monitorek i głos w dwie strony działa :) ja stosowalam już przy pierwszym szkrabie :D a ja mam 11 na plusie tyle samo co z synkiem na tym etapie ale w pasie nie wiem ile bo centymetr krawiecki chyba nie chcę żebym wiedziała ile mi przybyło i skurczybyk się schował :p

Annika go kiepsko ale juz wiesz jak sie z tym obchodzic to i latwiej ci pojdzie juz tak niewiele zostalo. A mialam pytac jak twoja mala z tym buntem udalo wam sie z pieluchami ??

Kasiunia zdrowka dla cb i wspolczuje bolu kregoslupa i wstaw brzuszek jak urosl :DDD

Mała jak to mała, raz jest słodka a raz nie do zniesienia... Od 3 tygodni w dzień jest bez pampka ale wołać siku dalej nie chce. Jak ją wysadzę to się wysika a jak nie, to leci i kałuża na podłodze. Mimo to nie chcę już wracać do pampersów i jest jak jest póki co...

Anika wow ale duża dzidzia ;)
Kasiunia ty masz 8kg na plusie? Gdzie? Ty połowa ze mnie jestes? ;)
Ja z moja córunia tez piccolo będę pic albo sama ;) bo ona bąbelków nie lubi.
Rsz a widzisz dzięki tobie musze tez do moich położnych zadzwonić łaski nie robią :p
Ja mam nianie taka zwykła po corci nic więcej nie było nam potrzebne. Chyba ze dziecko od początku ma swój pokój to warto ;)

Rownież wam życzę szczęśliwego nowego roku pomyślności i szczęśliwego rozwiązania dla każdej mamusi :*

Kitki to fajnie ja to bym chciala rodzic w domu z polozna ale nie sttac mnie na dodatkowy wydatek takie cos powinno byc przez nfz refundowane :/
Mnie to najbardziej rozwalają ochy i achy nad porodami w prywatnych klinikach, które kosztują w granicach 6 tys. i opinie, że za takie warunki warto zapłacić, takie warunki to powinna być norma na nfz, ale chyba nigdy nie doczekamy sie takich czasów :(

Ja niani nie kupuję, w małym mieszkanku nie widzę potrzeby, pomyślę nad tym jak się przeprowadzimy.

Dzisiaj doszłam do wniosku, że ciąża zakrawa o chorobę psychiczną, oczywiście jak codziennie użerałam się z bezsennością, robiąc po raz setny w głowie listę wyprawkową i nagle mnie olśniło LEŻACZEK BUJACZEK! Do rana przeglądałam na allegro bujaczki :D ...

Annika no to ciezko upArciucha masz malego :)) niedlugo powinno przejsc :)) a tak sobie ostatnio myslalam o tb fajnie ci sie udalo masz starsza corke i syna i teraz maluchy tez corka i syn hehe ;))

Infini no niestety tak to jest u nas takze moj porod w domu z polozna moge odlozyc na bok ;/ no chyba ze mnie zaskoczy porod i nie zdaze wyjsc z domu to urodze z mezem :0

reklama
My dostaliśmy nianie na gwiazdkę, niby mamy Male mieszkanie ale przy córce tez mielismy.

Dla mnie kilka tysięcy za poród to przesada, ale jak ktos ma kasę i chce to czemu nie :)

Do góry