reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marciosz podpinam się pod pytanie Martity, zamawiasz przez internet olejki czy gdzieś stacjonarne udało Ci się znaleźć?

Ja uzywalam Olej ze slodkich migdalow firmy Profarm Lebork 100 ml za okolo 15 zl dwa lata temu. Polecam bo jest wydajny ladnie sie wchlania i nie jest tlusty. Kupowalam w sklepie zielarskim

Ja smaruję mleczkiem do ciała hipp, taki dla dzieci od 1-szego dnia życia. Świetnie nawilża a w kremy typowo na rozstępy nie wierzę.

Ale się uśmiałam z waszych snów :-D
U mnie na wysokości pępka 86cm i 8 kg na plusie w 24tc. Czyli moje kilogramy w brzuszek nie poszły, widać je na mnie całej:-p
Ja rozstępów nie mam z pierwszej ciąży... teraz też nic się nie pokazało, smaruję się rano i wieczorem kremami firmy Perfecta z serii dla ciezarnych biust i brzuszek kremem na rozstepy, a pośladki i uda kremem antycellulitowym. Odpowiada mi zapach i to, że szybko się wchłania. Nie lubię olejków...

Wczoraj chyba sie troszkę przemeczylam podczas sprzątania, bo jak wróciłam do domu to nie mogłam wstać z łóżka. Od ok 2 miesiecy mam takie bóle kłucie w dolnej części kręgosłupa promieniujace na nogę, ale wczoraj aż się poryczałam z bólu :hmm:
I jeszcze przeziebienie mnie zlapało, poleżę do wieczora w łóżku to może się lepiej poczuję, bo na 18tą do znajomych na imprezę sylwestrową. Córcia podekscytowana bo pierwszy raz z nami idzie na sylwestra:-D
Chociaż będę miała z kim wypić piccolo :-p

reklama
Annika go kiepsko ale juz wiesz jak sie z tym obchodzic to i latwiej ci pojdzie juz tak niewiele zostalo. A mialam pytac jak twoja mala z tym buntem udalo wam sie z pieluchami ??

Kasiunia zdrowka dla cb i wspolczuje bolu kregoslupa i wstaw brzuszek jak urosl :DDD

Do góry