reklama
Hej dziewczyny, dzięki za pamięć w weekend nic nie pisałam, bo byliśmy dość zajęci, choć w miły sposób-opłatek ze znajomymi
jestem właśnie w drodze na wizytę, planowo powinnam wejść do gabinetu 14:45, ale przy moim lekarzu normą jest pół godziny opóźnienia.napiszę pewnie wieczorem, czy Maluch zdecydował się pokazać wdzięki, czy nadal pozostać słodką niespodzianką
Klaczek kciuki także za Twoją wizytę
Któraś mamusia jeszcze ma przyjemnosc dziś podglądać Maluszka?
Alexia, tym większe gratulacje szczęśliwego zakończenia ja tez powoli zaczynałam się rozglądać za kliniką. Na kolki nic nie doradzę, może ciepła kąpiel trochę złagodzi dolegliwości.
A zakup wózka my zostawiamy na nowy rok
Trochę kicha z tym, że zdjęcia z prywatnego dostępne są na ogólnym :/ i komu to teraz zgłosić?
jestem właśnie w drodze na wizytę, planowo powinnam wejść do gabinetu 14:45, ale przy moim lekarzu normą jest pół godziny opóźnienia.napiszę pewnie wieczorem, czy Maluch zdecydował się pokazać wdzięki, czy nadal pozostać słodką niespodzianką
Klaczek kciuki także za Twoją wizytę
Któraś mamusia jeszcze ma przyjemnosc dziś podglądać Maluszka?
Alexia, tym większe gratulacje szczęśliwego zakończenia ja tez powoli zaczynałam się rozglądać za kliniką. Na kolki nic nie doradzę, może ciepła kąpiel trochę złagodzi dolegliwości.
A zakup wózka my zostawiamy na nowy rok
Trochę kicha z tym, że zdjęcia z prywatnego dostępne są na ogólnym :/ i komu to teraz zgłosić?
rsz91
Fanka BB :)
Ja mężowi kupiłam : sweter,koszule , bokserki i kapcie..... Jak pytał co ja chce to mówiłam , że albo złote kolczyki albo torebkę taką kuferek...... zobaczymy
Jeśli chodzi o ślub to my zeby uniknąć zbędnych komentarzy zrobilismy tak.... : jeszcze się nie zaręczyliśmy to już zarezerowalismy sale i te najwazniejsze rzeczy.... rok później się zaręczylismy i przy zaręczynach już powiedzielismy wszystkim gdzie i kiedy moja mama byla troche zawiedziona ze nie moze mi wybrac sali... ale trudno...
Powodzenia na wizytach!!
.. Ja właśnie czekam aż langosz powiększy swoją objętość i będę smażyć ... ciekawe jak mi wyjdzie ...
Jeśli chodzi o ślub to my zeby uniknąć zbędnych komentarzy zrobilismy tak.... : jeszcze się nie zaręczyliśmy to już zarezerowalismy sale i te najwazniejsze rzeczy.... rok później się zaręczylismy i przy zaręczynach już powiedzielismy wszystkim gdzie i kiedy moja mama byla troche zawiedziona ze nie moze mi wybrac sali... ale trudno...
Powodzenia na wizytach!!
.. Ja właśnie czekam aż langosz powiększy swoją objętość i będę smażyć ... ciekawe jak mi wyjdzie ...
Kitki i wcale Ci się sie nie dziwie ja bym zrobila tak samo daj znac po Świętach czy dziadkowie pytali o ślub lub o zdjęcia
dziewczyny kciuki za wizytę!!
a wiecie co, pocieszcie mnie bo kolezanka w pracy dzis do mnie mówi, ze mam bardzo mały brzuch jak na 6 miesiąc i ze jej koleżanka tez tak miala i lekarze wysłali ją na dodatkowe badania i coś tam nie tak było buuuuuuu
dziewczyny kciuki za wizytę!!
a wiecie co, pocieszcie mnie bo kolezanka w pracy dzis do mnie mówi, ze mam bardzo mały brzuch jak na 6 miesiąc i ze jej koleżanka tez tak miala i lekarze wysłali ją na dodatkowe badania i coś tam nie tak było buuuuuuu
klaczek2004
Fanka BB :)
Kitki teraz nic nie biorę bo w ciąży jakoś lepiej z tymi jelitami jest. A poza tym już przetestowałem chyba wszystkie leki i działają na chwile. Po porodzie musze powtórzyć kolonoskopie i gastroskopie i myślę o diecie zgodnej z DNA. Tylko testy musze porobić. Myślałam tez o wykluczeniu glutenu ale to chyba będzie zbyt trudne. Ja ratuje się dieta ale ileż można ciągle czegoś unikać. Ale co zrobić. Do tego tarczyca która potęguje dolegliwości bo spowalnia metabolizm. A tak bym zjadla jabłko ze skórka, sliwkę albo czereśnie. Mogę pomarzyć. Pol śliwki lub pół jabłka bez skórki a i tak nie wiem jak zareaguje.
Jeszcze co do fotelików to ten do 36 jest juz bardzo duży. Nasz następny był Romer do 18 i byliśmy bardzo zadowoleni bo się mono odchylal. Teraz mamy Espiro do 36 i tez jest odchyla. To jest super funkcja. A maxi Cosi mają super opinie wiec pewnie będziesz zadowolona Schauma.
Jeszcze co do fotelików to ten do 36 jest juz bardzo duży. Nasz następny był Romer do 18 i byliśmy bardzo zadowoleni bo się mono odchylal. Teraz mamy Espiro do 36 i tez jest odchyla. To jest super funkcja. A maxi Cosi mają super opinie wiec pewnie będziesz zadowolona Schauma.
Schauma - chyba wszystkie foteliki w przedziale 9-18 sie rozkladaja do lezenia. My mielusmy chicco w takim przedziale ale nam dziady ukradli z aura jak nadia miala niecale 2.5 roku. Byla wysoka wiec kupilismy od razu ten kolejny 9-36 bo miala niby odpowiedno wzrost. Ale sie meczyla. Jak zasypiala to jej glowka leciala i nozki ja bolaly jak siedziala np godz to w pachwinach jej dretwialy. Po miescie na krotkie trasy bylo ok. Na wczasy pozyczylismy od kolezanki fotelik 9-25 tez sie rozkladal i super nadia sobie spala bo jechalismy 10godz i w tamtym to porazka by byla. Takze jak syn tez bedzie wysoki to rozwaze kupno fotelika 9-25. Jak dziecko z tych mniejszych to bym brala 9-18. Pozniej jak corka miala z 3 latka i podrosla jeszcze to juz nie bylo problemu z tym wiekszym fotelikiem. Nie bolaly nozki ani nie leciala glowka umiala sie juz tak ulozyc by jej bylo wygodnie. Teraz tez czasem w trasie spi i jest ok
reklama