reklama
My nie kupujemy sobie prezentów na wigilie.
Schauma a o jakiś foteliku myślisz? Bo ja tez mam dylemat, zastanawiam sie miedzy maxi cosi cabrio a recaro privia, tylko nie wiem czy ten drugi wpina sie na xlandera.
Miladyy u nas wódki w ogóle nie bylo i wszyscy żyją
Schauma a o jakiś foteliku myślisz? Bo ja tez mam dylemat, zastanawiam sie miedzy maxi cosi cabrio a recaro privia, tylko nie wiem czy ten drugi wpina sie na xlandera.
Miladyy u nas wódki w ogóle nie bylo i wszyscy żyją
Taaa... jeszcze niech coś wymyśli... a jakby wódki miało nie być to by chyba sama na cpn biegała, bo na przyjęciu najważniejsza jest wódka... bez komentarza, najpierw dlaczego 1 nocleg tylko -no tak zasponsorujmy wszystkim weekend w Zakopanym, potem znowu coś było z jedzeniem, teraz wódka, a za chwilę będzie dlaczego przyjęcie tylko do 24... Siedzę cicho, bo to matka mojego M., ale jak wybuchnę, a mam jeszcze na to 2,5 tygodnia, to i jej na weselu nie będzie, a hormony mi buzują... i za co ja mam jej podziękowania jakieś wręczać? Za jątrzenie, i wkurwianie... już opowiada po siostrach mojego M, ile to nam ma dać w kopertę, i to jeszcze na 2 raty 1 teraz, a drugą jak dozbiera, ja już nie mam siły do tej baby. I co z tego, że dzieli nam 500km, jak i tak doprowadza mnie do szewskiej pasji...
ahhh te teściowe hheheh szkoda że cię nie było i że tego jej nie powiedziałaś MiLadyy kiedy wy ten ślub dokładnie macie pamiętam że jakoś teraz...
9.01.2016 o godz. 15 wolność popełni samobójstwo...
MiLady - Ja bym zapytala czy przychodzi na wesele dla dziecka czy dla wodki. Nosz kurde... dobrze ze mi nikt sie nie wtracal. Zreszta baliby sie my mielismy po swojemu, jak chcielismy. A rodzina mogla przyjsc albo jak im cos nie pasowalo nie przyjsc... dla mnie najwazniejsze ze bylismy my i nasza corka. Dziadki nie przyszli. Niby babcia choroba sie wykrecila ze nogi bola i zle sie czuje a dziadek ze sam nie pojdzie ale teraz w czwartek na wigilie to nagle ozdrowieja i przyjada glupia wymowka. Chodzilo pewnie o to ze cywilny a nie koscielny i im nie pasowalo. Ale to juz ich biznes. Nie zamierzam sie przejmowac ich fochami. Nie to nie.
Ale ze jestem pamietliwa i zlosliwa to 21stycznia tez sie zle poczuje,tak strasznie brzuch mnie bedzie bolal...
Ale ze jestem pamietliwa i zlosliwa to 21stycznia tez sie zle poczuje,tak strasznie brzuch mnie bedzie bolal...
rsz91
Fanka BB :)
Takich doradców przed ślubem nie brakuje... wiem dobrze o tym... my nasz ślub planowaliśmy 2,5 roku, ze względu ze chcieliśmy salę na której pomieścimy 160 gości razem... prosta bez żadnych filarów itp. takie terminy miala ta sala... wiec juz było : ,loooo ile osob na slubie.... ale mamy bardzo duza rodzine + znajomi i naprawde niewiadomo kogo nie prosilismy .... później teściowa nam się zaczęła wtrącać w wideofilmowanie i fotografa... looo ze tyle pieniędzy na to... co chwile cos... my sie tym nie przejmowalismy , bo ślub wyprawialismy sobie sami... stwierdzilismy ze skoro płacimy sami to chcemy miec to co my chcemy a nie inni...fakt dużo nas ślub kosztował bo prawie 64 tys. . mielismy też wódkę białą żubrówkę... przed ślubem mąż z kolegami robił testy na wodkę i spośród 6 ta byla najlepsza... tak że polecam
Miladyy masakra takie gadki :/ u mnie na szczęście nikt się nie wracał. Czasami ktoś rzucił jakimś pomysłem i albo go zaakceptowalismy albo nie
Przeglądam te wózki i nie mogę się też zdecydować ogólnie bardziej polecacie 2 w 1 czy 3 w 1? Gdzieś czytałam ze foteliki z wózków nie mają atestow. Itp.
Przeglądam te wózki i nie mogę się też zdecydować ogólnie bardziej polecacie 2 w 1 czy 3 w 1? Gdzieś czytałam ze foteliki z wózków nie mają atestow. Itp.
reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Ojojoj ale przeboje z ta teściową. Ja miałam odwrotnie - moja niczym się nie zainteresowała. O nic nie spytala. I tez źle.
Alexia ja na takie bóle brałam od razu 2 nospy i do wanny z ciepłą wodą. Ja to nudna jestem z ta wanna ale mam problemy z żołądkiem i jelitami i to jest dla mnie ratunek oprócz leków. Ostatnio zjadłam trochę kapusty kiszonej- może pierwszy raz od 5 lat. Tragedii nie było ale jelita dały znać o sobie niestety.
Alexia ja na takie bóle brałam od razu 2 nospy i do wanny z ciepłą wodą. Ja to nudna jestem z ta wanna ale mam problemy z żołądkiem i jelitami i to jest dla mnie ratunek oprócz leków. Ostatnio zjadłam trochę kapusty kiszonej- może pierwszy raz od 5 lat. Tragedii nie było ale jelita dały znać o sobie niestety.