reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

aniabuu dzieki i masz rację, wkręcila mi ta koleżanka glupie rzeczy a ja wszystko łykam bo to pierwsze dzidzi :)
oszczędzaj się kochana :* juz dzis nic nie rób.

schauma dziękuję :* super, ze wyniki są dobre! brawo :D

Alexia dokladnie, nie ma się co zmuszać :) ja nie zmuszam się wogóle, ot ciążowe lenistwo :D

reklama
Jutro ide na szczescie. Z nerwow oxzywiscie wymiotowalam a teraz glowa mnie boli. Swieta i zakupy mam w nosie. Stwierdzilam ze mam wieksze problemy niz pingwiny w lodowce

Kitki, coś nerwowo u Ciebie ostatnio:sad: Ja o prolaktynie nie mam zbyt dużego pojęcia, nie jestem pewna czy w ciąży zbija się ją lekami, czy lepiej po. Podejrzewam, że endokrynolog będzie chciał coś Ci przepisać, ginekolog z kolei niekoniecznie, ale to tylko intuicyjna odpowiedź. Mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie unormuje, tempo zwolni w święta i potem już spokojnie doczekasz rozwiązania, bez żadnych dodatkowych stresów. Trzymaj się dzielnie i nie stresuj tak. Jesteśmy z Tobą.
Milka, moja siostra podobno też miała za mały brzuch, piszę podobno, bo dla mnie był widoczny i bynajmniej nie wydawał się za mały. Położna też ją trochę straszyła, że powinien być większy itd, ale badania/usg, a w Anglii miała tylko 3 razy, jeśli dobrze pamiętam/ nie wykazywały żadnych nieprawidłowości, dziecko rosło i rozwijało się prawidłowo i urodziło się zdrowe;-) ;)
Bluelovi - Maluch, choć na chwilę, to jednak się odsłonił;-) ;) Chłopiec jak się patrzy! Spokojnie dał się zmierzyć z każdej strony, a gdy pan doktor chciał mi pokazać dowód płci Malucha ten od razu skrzyżował nogi, łobuziak!:blink:
Tak więc muszę doktorowi uwierzyć na słowo he he
Rsz jak wyszedł langosz? Chyba ze sto lat nie jadłam, może po świętach też zrobię.
jnmqskjoakozupy0.png

Ostatnia edycja:
Kitki trzymam kciuki!!!

Milka ja mialam kolezanke na forum ktorej brzuch pojawil sie w 6 miesiacu dopiero ale potem juz bardzo szybko jej rosl wiec sie w ogole nie przejmuj.

Kitki kochana daj znać po wizycie :/
Drogi no to gratuluję synuś :) jutro uzupełnie listę.
Milka nie przejmuj się naprawdę to twoje pierwsze dziecko jeszcze urośnie zobaczysz albo będziesz miała mała piłeczkę to tylko się cieszyć :)

Kitki kurcze dużo bardzo ta naprawa was kosztuje no ale jak trzeba to trzeba, na pewno w nowym roku wszystko się ułoży :-) co do wyników to umówi się do specjalisty i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-*
Alexia ja nie mam tak żeby po jakimś jedzeniu mnie coś bolało jedyne co to mam zgagę okropną
Rsz ja kupiłam mojemu mężowi taką torbę na bok w pumie ale to już przed świętami to był duży wydatek, ale potrzebował wcześniej więc kupiłam przed świętami i nic więcej nie kupiłam ;-) ale my też co roku robimy sobie wspólne prezenty jakieś sprzęty albo wypady gdzieś razem no i teraz skupiamy się na prezencie dla córeczki
Nise to zależy jakiej firmy wózek wybierasz i jaki proponują fotelik
Milka to głupoty jakieś! Każda kobieta ma inny brzuszek inny kształt i wielkość u niektórych kobiet pod koniec ciąży jest mało widoczny a to nie oznacza, że coś z maleństwem się dzieje, jesteś pod kontorlą lekarza, czujesz maluszka, więc wszystko jest dobrze :-) i tylko ciesz się, z tego, że masz zgrabny brzuszek szybko go zgubisz po porodzie i wrócisz do formy :-D

u nas choinka już jest ubrana, domek posprzątany, zakupy prawie wszystkie zrobione, tak więc czekamy na święta :-) jutro jeszcze małe zakupy i pakowanie prezentów i obiad urodzinowy i czekamy na wigilię ;-) coś czuję, że przez święta z 5 kg mi przybędzie ehh...
co do starań o maleństwo to u nas wszystko zaplanowane i poszło szybko bo za drugim razem się udało :-)
ja też wózek mam po córci i jestem z niego bardzo zadowolona, fotelik też ten dla maluszka mam więc te rzeczy z głowy :-)

reklama
Do góry