reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Rsz1 coś czuję, że i Tobie się płeć zmieni ;) 14 tydzień to baardzo wcześnie.

Co do spodni ciążowych to ja tez mam takie z H&M, teraz usilnie poszukuję płaszcza na zimę, bo w mój się już ledwo dopinam.

reklama
Jeansy dobrze dopasowane z miękką górą na brzuch i regulowaną gumką, także spokojnie całą ciążę przebiegam w nich :) Chyba że mi tyłek za bardzo urośnie :D

rsz jak dla mnie ewidentnie dziewczynka nub jest plaski to co wystaje miedzy nozkami to wlasnie nub (wyrostek plciowy) ulozony jest plasko jezeli bylby uniesiony no to chlopiec ale u Ciebie widac ze jest plasko

Magic 87 , znalazłam takie zdjęcie w internecie i to był chłopczyk a nub wydaje się być ułożony płasko 7fc6f57926a5f187f915dcc9f68a9c3e.jpg

Załączniki

• 7fc6f57926a5f187f915dcc9f68a9c3e.jpg
    7fc6f57926a5f187f915dcc9f68a9c3e.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 43
rsz dla mnie tez plaski a moze pomylka na stronie? a moze te 20% to wlasnie takie przypadki, roznie bywa mojej kolezance do 6m mowili rozni lekarze ze chlopczyk a urodzila coreczke takze bardzo zadko ale sie zdarza tu na forum to jest az niemozliwe ze tyle dziewczyn to dotyczy:-)

Te, które nie czytały w wątku o wizytach, informuję, że u mnie tak jak czułam jest chłopiec. Waży 407g i wszystko z nim ok, bo jestesmy po połówkowym USG. Nie ma mowy o pomyłce, bo mam 2fotki z siusiakiem a zdjęć dostałam 20 w tym kilka 4d i to wszystko na NFZ.

Witajcie dziewczyny
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, potwierdzonych badz zmienionych plci dzieciaczkow (najwazniejsze ze zdrowe).
Mimo ze sie nie udzielam (ostatnie dni przed przeprowadzka a do tego jeszcze praca) to czytam was w nocy o polnocy :-)
I bardzo dziekuje za mobilizaje do cwiczen. Ostatnio czulam sie fatalnie: gruba, spuchnieta, slaba i ledwo zywa. Kazdy wieczor jak flak zasiadalam na kanapie po tym jak moha corcia zasnela. Ale nie dzis :-) dzis wlasnie skonczylam cwiczenia z Angelika Pioro i czuje ze zyje!!!! Boze jaka jestem szczesliwa. Dzieki za mobilizacje. Od przyszlego tygodnia ide na zwolnienie i zamierzam co najmniej 3-4 razy w tygodniu wygospodarowac te 20 minut i pocwiczyc. A od razu plecy i biodro mniej bola.
Co do plci to ja mam wizyte 26.11 polowkowe i ciekawa jestem czy potwierdzi sie dziewczynka czy bedzie zmiana i synek bedzie mial rozowego pajacyka na wyjscie ze szpitala bo juz zakupilam :-)

reklama
Melduję się wieczorkiem. Dziś cały dzień w pracy, wróciłam dopiero po 19...
Ale jeszcze nie jestem gotowa na L4. No cóż, tak już mam to szczęście, że kocham swoją pracę:-) A najważniejsze, że zdrowie pozwala pracować i samopoczucie dopisuje.
Dziś kolejna seria ćwiczeń z Angeliką, póki co zapał jest i też czuję się dużo lepiej niż wcześniej wieczna taka rozespana...

Gratuluję jeszcze raz wszystkim, które poznały płeć, już pewnie teraz zmian będzie niewiele.

Ja kupiłam kilka rzeczy ciążowych w HM, mają rzeczywiście świetne jakościowo, można nosić i prać na okrągło i nic się z tym nie dzieje. Kupowałam dla dzieciaków prezenty na Mikołaja w Smyku on line i wyczaiłam, że też mają ciuchy ciążowe - nie wiedziałam. Zamówiłam na próbę kilka bo super wyprzedaże teraz - do 70%.

Do góry