reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć kochane :) mimo paskudnej pogody wietrznej mój poranek zaczął się cudownie..... mam dzisiaj imieniny.... ogólnie to są wymyślone imieniny przez moich rodziców, bo mojego imienia nie ma w kalendarzu..... budzę się chwilę po godz. 7 a tam bukiet róż prezent i kartka od męża..... cudowna niespodzianka.... nie spodziewałam się, bo jak ostatnio byslimy na zakupach to mąż mi kupił kozaki i powiedziałam mu, że to będzie prezent imieninowy.... a tu niespodzianka... piękna piżamka ( już ją znalazlam w necie taka: https://sklep.dn-nightwear.com/pizamy-damskie/1328-dots-pizama.html#/rozmiar-s) ...
a wczorajszy dzień.....byłam znów u dentysty .... kolejny ząb mi wyrwał.... mam nadzieję, że to już koniec moich wizyt do końca ciąży.... bo wykończę się finansowo i psychicznie...

reklama
Witajcie:)

Podczytuje Was czasem ale od dzis chyba zagoszcze na stale. Wczoraj wizyta u gina i mam osiasc na kanapie bo szyjka sie skraca. Szczegoly opisze zaraz na watku wizytowym.

Co do cwiczen to ja nie robie nic bo nie mam zadnych dolegliwosci a poki co jedynie 3 kg na plusie.

Czy Was tez tak drazni to co sie dzieje za oknem?? Przeciez to jest nie do wytrzymania taka wichura.

Powiedzcie mi jak u Was z garderoba? Ja juz w ciazowych spodniach smigam. Tylko zastanawia mnie co z kurtka na zime? Niby mam taka w ktorej popuszce sznurki i sie rozszerzy ale czy wystarczy do konca zimy to nie wiem.

Moja Zosia dzis ma zdjecia mikolajkowe w przedszkolu. I tak mi zaswitalo w glowie ze nie mam za bardzo pomyslu na prezenty dla Zoski i mojego faceta. Podsuniecie jakies pomysly?

Milego dnia :)

Ewe1892, Amko co do ćwiczeń to polecam Wam te na piłce dużej do fitnesu - nie jest to jakiś duży wydatek ok 30 zł + pompka 20 zł, a naprawdę bardzo odciąża kręgosłup i miednicę w ciąży. A potem super się sprawdza po porodzie - ja np karmiłam na piłce. A jak mała płakała i brałam ją w ramiona i delikatnie skakałam na piłce i nie mijała minuta i malutka spała :) Nawet mój mąż ją tak usypiał :) Fakt że zajmuje trochę miejsca, ale w każdej chwili możesz spuścić powietrze i schować do szafy. Bardzo polecam!

Anika super wieści z wizyty, no i gratulacje chłopca :)

kasiagaw, pogoda beznadziejna :( ja w niedzielę założyłam moje spodnie ciążowe z pierwszej ciaży i jeszcze mi są za luźne i mi sie zsuwają z tyłka i brzucha więc na razie jeszczę będę chodzić w moich ciuszkach, ale trochę większych, takich "sprzed odchudzania" :)

Ostatnia edycja:
Rsz91 wszystkiego najlepszego!!
Kasiagaw ja tez juz spodnie ciazowe nosze, kupiłam w hm , niby wygodne ale jak za długo pochodze to mnie boli dół brzucha :( wczoraj kupiłam sobie na ebayu leginsy ciążowe i bluzke. ja mam płaszczyk ciążowy, tylko taki bardziej jesienny ale w uk nie jest az tak zimno. jak bedzie potrzeba to cos jeszcze dokupie :)
dzisiaj o godz 5 rano, jak spalam na plecach dzidzik zaczął tak szaleć w brzuchu że aż sie wystraszyłam. czy wy tez czujecie kaoniecia gdy dotkniecie reka brzuch?
dzis na obiad robie pieczen, pierwszy raz, mam nadzieje ze wyjdzie :)
lekarz przedłużył mi zwolnienie o kolejne 2 tyg wiec wypoczywam

rsz91 wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Ale się wkurzyłam. Miałam mieć USG połówkowe 27 listopada ale nagle okazało się, że mój lekarz wziął sobie urlop i wizyta odwołana :wściekła/y:
Dzisiaj wieczorem jadę do przychodni umówić się na inny termin z innym lekarzem. Szkoda, bo tamten miał bardzo dobry sprzęt i teraz nie wiem na kogo trafię :wściekła/y:
Ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Najwyżej nie będę miała zdjęć 4d i płyty na pamiątkę, szkoda :-(
A może się uda, nie wiem, ech....:crazy:

reklama
Do góry