reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja mam termin na 28-go kwietnia , będę miała cesarkę , bo muszę. 7-go maja idę na ślub brata.... Mam nadzieję, że zrobią mi cesarkę szybciej, zebym chociaż trochę doszła do siebie.
Wczoraj byłam u dentysty..... strasznie.... ogolnie nigdy nie miałam problemu , a wczoraj po tym znieczuleniu dla kobiet w ciazy prawie nic mi nie mógł zrobić, bo tak bolało.... lek założył a po porodzie ząb do wyrwania.... nada boli :(
Zaczęło mnie również boleć gardło, muszę męża wysłać do apteki.
Ogólnie od 7 tygodnia ciązy jestem na L4, bo pracuje w szkole, dzieciaki mnie co chwilę zarażały a lekarze rozkładali ręce, bo nic prócz kroplówek nie mogli mi dać... i kazali mi iść na L4

reklama
He:) ja wlasnie czekam na wizyte... rejestracje otworzyli 30 minut po czasie a lekarza jeszcze nie ma, mimo ze powinien byc juz od 8.00... wczoraj u onkologa weszlam cala godzine po czasie bo lekarz tez byl spozniony... mam nadzieje poznac dzisiaj plec mojego malego lokatora ale czy sie uda zobaczymy. Od dzisiaj ide na zwolnienie i bede sobie odpoczywac w domu:)

hej kochane ja od 6 na nogach z córcią :-)
powodzenia na wizytach, ja mam za dwa tygodnie dopiero...
kurcze od 2 dni jakoś słabiej czuję maleństwo, martwi mnie to...miała któraś z was tak jak już poczuła ruchy żeby później nie czuć?

klaudynaa ja też tak mam dokładnie od dwóch dni, do tej pory zawsze rano i wieczorem wyraźnie czułam maluszka a teraz jakby mniej czasami muszę się zastanowić czy to były ruchy czy jakieś gazy. Może nasze poznańskie dzieci się namówiły, że matki podręczą :-D

hej kochane ja od 6 na nogach z córcią :-)
powodzenia na wizytach, ja mam za dwa tygodnie dopiero...
kurcze od 2 dni jakoś słabiej czuję maleństwo, martwi mnie to...miała któraś z was tak jak już poczuła ruchy żeby później nie czuć?

ja jestem w podobnej wiekowo ciąży i w sumie to nawet chyba nie czułam jeszcze ruchów. Ze dwa - trzy razy mi sie wydawało, że to może to ale pewności nie mam. Ale odnośnie Twojej sytuacji to czytałam gdzieś, że dzidzia pobudza sie czasem po niektórych pokarmach wiec moze czułas wiecej a teraz jest spokoj. No a kiedym masz wizytę u lek??

Ja mam termin na 28-go kwietnia , będę miała cesarkę , bo muszę. 7-go maja idę na ślub brata.... Mam nadzieję, że zrobią mi cesarkę szybciej, zebym chociaż trochę doszła do siebie.

to Ty chcesz wykluwać szybciej dzidzie zeby isc na wesele?? ale palnujesz na to wesele z dzieckiem isc? pytam, bo my mamy podobną sytuację i bedziemy rezygnować chyba z imprezy bo maleństwo bedzie miało 3 tyg i na dzien dzisiejszy nie wyobrażam sobie tego pogodzić, ale może jestem przewrażliwiona bo to moje pierwsze dziecko.

reklama
Ja chyba bym sobie odpuściła wesele z tygodniowym dzieckiem :/ ale to JA.
Ja tez nie czułam 2-3 dni ruchów. Dzieci są jeszcze maleńkie inaczej się ułożą i juz ruchów nie czuć, tak sobie tłumacze chociaz tez się denerwowałam.
Moje dzieciaczki wstają dopiero koło 10tej mam nadzieje ze tak im zostanie :p

Do góry