reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
A masz już córkę? Pewnie pisałaś , tylko że na razie ciężko was nadrobić :-)
Ciekawe czy ja się teraz dowiem,moje wcześniejsze uparte byly i dopiero w 28 i chyba 26 się dowiedziałam.

Spoko Alex;) my wszystkie mamusie witamy z otwartymi ramionami nawet jesli czasem zapomnimy napisać:) w piątek stuknie Ci 16 tydzien, ciekawa jestem, czy Twój lekarz będzie w stanie określić płeć i czy maluszek da się podejrzec.
Klaudyna, współczuję złego samopoczucia. Mnie wczoraj męczył straszny bol głowy, aż dwa apapy wzięłam, ale dla mnie to za słaby środek.
W ogóle muszę skonsultować z doktorem bóle głowy, bo mnie boli codziennie, jedynie czasem ból jest mniej dokuczliwy, jak dziś. Ale ogólnie strasznie zmęczona tym jestem.
Jutro idę na badania krwi a za trzy tygodnie czeka mnie test obciążenia glukozą,ble

Alex witam cie serdecznie :) szybko przelecialam posty i cie nie zauwazylam i chyba jeszcze kogos pominelam?

Witam nowe brzuchatki na naszej cudownej grupie:-):-):-)

Najadlam sie slodkiego na noc i mnie nosi:-)

Drobi jak ja sie ciesze, ze nie musze pic glukozym, u nas badaja ciezarne z nadwaga, obciazone genetycznie cukrzyca albo jak wyniki sa zle.

Cześć:) ja już na nogach, dawno nie wstawalam i tej godzinie, ale nie jest źle:) jadę do swojej ulubionej,pod kątem pobrań krwi, przychodni.
Karilina, to farta macie z glukozą, zazdroszczę :)
Ciekawa jestem co słychać u Anibu.
Aniabu, jak zdrowko? Mam nadzieję, że przeszłas na L4 a krwiak powoli się wchłania. Napisz jak się czujesz.
A jak tam dziewczyny po wczorajszych wizytach?
KasiaGw poznałaś płeć Maluszka?

reklama
Do góry