reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudynaa u mnie jest 17 tydzień tak jak na suwaczku :) Noo pięknie u nas jest akurat w moim mieście jest jeziorko :)

Ja własnie nie wiem jaki wózek kupić, niestety po synku swój sprzedałam z resztą był stary już bo po córce mojego brata.

Samochód mamy Audi a4 i powiem Wam, że z tyłu jest cienko z miejscem jak jest fotelik naszego synka i dwie osoby żeby tam usiadły to ciasno do tego nie można z przodu wyłączyć poduszki więc nie można fotelika wiktora wstawić na przód więc bym musiała z tyłu siedzieć "przygnieciona" dwoma fotelikami. Na szczęście jak dobrze pójdzie za miesiąc samochód nowy kupujemy tym razem mąż się uparł na a6

Ja od soboty czuje delikatne bąbelki czasem :)

reklama
Cześć nowa mamusiu :)

ja mam bazę isofix do maxi cosi i nie wyobrażam sobie bez niej życia :p dużo jeżdzę autem bo nawet do głupiego sklepu mam 3 km, wiec często musiałabym owijać fotelik pasami. Jeśli chodzi o kwestie bezpieczeństwa, to uważam ze baza na plus gdyż często niewłaściwie zapinamy fotelik pasami nawet nie zdając sobie z tego sprawy, tu masz klik i po kłopocie.

Hej Alex, hej Heathera69. Witajcie i rozgośćcie się na forum:-)

Kitki, Ty to masz przeboje z Nadią. Współczuję i niestety nie doradzę, która opcja najlepsza. Przy zatrutym zębie nie powinna już czuć bólu, może to ją przekona, że nie taki dentysta straszny;-)
A jak mama się czuje?

W kwestii laktatorów, butelek i wózków nie umiem się wypowiedzieć, gdyż nie mam doświadczenia:-) ale jeśli chodzi o wózek, to będę chciała 3 w 1, na dużych kołach i z regulowaną rączką. Używany albo z noworocznego czyszczenia magazynów, jeszcze się zobaczy.

rsz91 ja będę miała cesarkę. Pierwszą córkę tak urodziłam chociaż nie miałam tego w planie. I teraz lekarz mówi, że też zrobi cesarkę.

Martita no powiem ci ze teraz jak trzeba razem z tesciowa jechac do miasta to przechodze przez lucji fotelik i siadam na srodku bo tesciowa by sie nie zmiescila .a dopuki nie bd nas stac na nowe auto to ja bd jezdzuc posrodku z tylu z wojtkiem i maksem a luska z przodu kolo m :)

witam się :)
siedzę właśnie w pracy, zaszylam się w ciemnym miejscu i narazie nic nie robię, jakiś slabszy dzień mam, śpiąca jestem i nic mi się nie chce.

co do wózków to ja też juz przeglądam internet w poszukiwaniu tego jedynego i mam kilka typów, ale ciężko jest bo jesli maja wszystkie cechy na których mi zalezy to okazują sie bardzo drogie, a nie chce przeznaczac więcej niz 400£.

3 dni do usg!

Dzieki za odpowiedzi odnośnie bazy, mi właśnie zalezy na tej opcji szybkiego wpinania/wypinania, tak sobie pomyślałam ze nawet jak pojadę po Julie do przedszkola to zabiorę fotelik ze sobą, a jego przypinanie i odpinanie z pasów jest czasochlonne.

Milka masz usg w piątek?? Ja tez. Moze się dowiem co siedzi w środku :-D

drobi dzięki za przyjęcie :D chyba jako jedyna zauważyłaś nową osobę :sorry:

A my właśnie upiekliśmy piernika, pyszniutki.

reklama
Do góry