reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Karolina ja wczoraj jadlam zupe ogorkowa, mniam :-)

Ja za wozkiem planuje się rozgladac jakos po nowym roku, tzn. przegladac oferty bo model mam już wybrany, a kupic jakos na początku lutego.

Karolinka, kasiunia dobrze że humorek lepszy, ja mam straszne wahania nastojów kilka dni w euforii, kilka dni doliniarskie, mój mąż jak wraca z pracy to widzę jego czujnie obserwującą minę pt: "można się dziś odezwać czy nie bardzo?" :biggrin2:

Wietrzyca na gardło tantum verde, ale może kupić o połowę tańszy zamiennik Uniben.

Ania12344 no twój wózek to drożyzna, nie myślałaś o używanym? Ja też z tym wózkiem mam problem bo młoda będzie miała 19 mcy jak się maluch urodzi a jak na razie dopiero stawia pierwsze kroki. Mam po niej wózek i zastanawiam się nad jakąś dostawką siedzącą ale wtedy ten wózek robi się taki wielki i nieporęczny, na chodniku nie można się z nikim minąć itp. z kolei na stojacej dostawce to za długo nie wytrzyma. Tak myślę, że na początku to może od czasu do czasu młodsze w chuście będę nosić a Laurę jeszcze w spacerówce. Chyba będę potrzebowała drugiej osoby do pomocy na spacerach :) Albo w ogródku będę siedzieć całą wiosnę :)

Ja się właśnie zastanawiam co zrobić z wołowiny ale nie mam jakoś na nic szczególnie ochoty chyba zrobię zupę gulaszową...
Poza tym mam dużo porządków bo się uzbierało jak Damian był w domu, dziś wrócił do przedszkola a ja mam ochotę odtańczyć taniec radości :)
Dziewczyny muszę wam powiedzieć co mi się przytrafiło w nocy, jak wam wspominałam dalej lubię sobie spać na brzuchu z nogą podwiniętą do góry no i tak sobie właśnie spałam aż jak się przebudziłam to poczułam wywiniętą kulkę na brzuchu :D Mojemu małemu bąblowi biednemu było ciasno :-D i zwinął się w kulkę pod skórą, dokładnie wymacałam pod ręką... Koniec już ze spaniem na brzuchu.
Miłego dnia dziewczyny.

dziewczyny ja widzę, że wózki macie juz powybierane - wpiszcie chociaz jaki model albo linka rzućcie, bardzo proszę.

podejrzewam, że temat juz był ale przerabiac ponad 400str to ponad moje siły.

niestety wogóle nie jestem zorientowana w temacie wózków...:eek: i nie wiem nawet od czego zaczac( moze tyle ze nie ma byc ciezki )

Renia hahaha moja Julka tez od wczoraj w przedszkolu a ja w końcu mam czas trochę posprzatac :tak:

Moje dziecko już od dawna odwozkowane, myslalam jedynie o tej dostawce stojącej, ale moja Julia będzie miała wtedy 4,5 roku wiec chyba już za duza będzie...

rsz91, sweetka mamy watek zakupowy zawrot glowy i tam pisalysmy o wózkach. W tamtym watku jest dużo mniej stron, wiec nie potrzeba dużo się przekopywać.

Oj Karolina myśle ze będziesz cos musiała mieć, moja Nadia na 2 latka to jeszcze jeździła dużo w wózku.
Schauma tak przeglądałam ale w mojej okolicy mało a wolałabym zobaczyć przed kupnem a taki jak ja chce jeden za drugim 3w1 to wogole nie ma. Jeden obok drugiego nie dla nas, mieszkam w małym miasteczku wiec z takim wózkiem nigdzie nie wejdę do sklepu ;/

Renia zazdroszczę moja córka jeszcze w domu juz chyba 4tydz z jednej choroby w druga, mam zabawek porozrzucanych po sam sufit :p Ja tez czasami odczuwam takie kulki zwłaszcza jak siedzę i to dwie ;)

Rsz91 mi dużo sie podoba mutsy tez sa bardzo ładne, chociaz dla moich dzieci za dużego wyboru nie ma :(

Rsz91 chyba w wątku zakupowym było o wózkach, ja mam mniej popularny wózek polskiej marki Tutek Grander Play i jestem zadowolona.
Ja też czuję tą kulkę w której siedzi maluch :) Ania a Ty masz dwie kulki, ale to musi być fajne uczucie :)

reklama
Do góry