reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Karolina ja wczoraj jadlam zupe ogorkowa, mniam :-)

Ja za wozkiem planuje się rozgladac jakos po nowym roku, tzn. przegladac oferty bo model mam już wybrany, a kupic jakos na początku lutego.

Karolinka, kasiunia dobrze że humorek lepszy, ja mam straszne wahania nastojów kilka dni w euforii, kilka dni doliniarskie, mój mąż jak wraca z pracy to widzę jego czujnie obserwującą minę pt: "można się dziś odezwać czy nie bardzo?" :biggrin2:

Wietrzyca na gardło tantum verde, ale może kupić o połowę tańszy zamiennik Uniben.

Ania12344 no twój wózek to drożyzna, nie myślałaś o używanym? Ja też z tym wózkiem mam problem bo młoda będzie miała 19 mcy jak się maluch urodzi a jak na razie dopiero stawia pierwsze kroki. Mam po niej wózek i zastanawiam się nad jakąś dostawką siedzącą ale wtedy ten wózek robi się taki wielki i nieporęczny, na chodniku nie można się z nikim minąć itp. z kolei na stojacej dostawce to za długo nie wytrzyma. Tak myślę, że na początku to może od czasu do czasu młodsze w chuście będę nosić a Laurę jeszcze w spacerówce. Chyba będę potrzebowała drugiej osoby do pomocy na spacerach :) Albo w ogródku będę siedzieć całą wiosnę :)

Ja się właśnie zastanawiam co zrobić z wołowiny ale nie mam jakoś na nic szczególnie ochoty chyba zrobię zupę gulaszową...
Poza tym mam dużo porządków bo się uzbierało jak Damian był w domu, dziś wrócił do przedszkola a ja mam ochotę odtańczyć taniec radości :)
Dziewczyny muszę wam powiedzieć co mi się przytrafiło w nocy, jak wam wspominałam dalej lubię sobie spać na brzuchu z nogą podwiniętą do góry no i tak sobie właśnie spałam aż jak się przebudziłam to poczułam wywiniętą kulkę na brzuchu :D Mojemu małemu bąblowi biednemu było ciasno :-D i zwinął się w kulkę pod skórą, dokładnie wymacałam pod ręką... Koniec już ze spaniem na brzuchu.
Miłego dnia dziewczyny.

dziewczyny ja widzę, że wózki macie juz powybierane - wpiszcie chociaz jaki model albo linka rzućcie, bardzo proszę.

podejrzewam, że temat juz był ale przerabiac ponad 400str to ponad moje siły.

niestety wogóle nie jestem zorientowana w temacie wózków...:eek: i nie wiem nawet od czego zaczac( moze tyle ze nie ma byc ciezki )

Renia hahaha moja Julka tez od wczoraj w przedszkolu a ja w końcu mam czas trochę posprzatac :tak:

Moje dziecko już od dawna odwozkowane, myslalam jedynie o tej dostawce stojącej, ale moja Julia będzie miała wtedy 4,5 roku wiec chyba już za duza będzie...

rsz91, sweetka mamy watek zakupowy zawrot glowy i tam pisalysmy o wózkach. W tamtym watku jest dużo mniej stron, wiec nie potrzeba dużo się przekopywać.

Oj Karolina myśle ze będziesz cos musiała mieć, moja Nadia na 2 latka to jeszcze jeździła dużo w wózku.
Schauma tak przeglądałam ale w mojej okolicy mało a wolałabym zobaczyć przed kupnem a taki jak ja chce jeden za drugim 3w1 to wogole nie ma. Jeden obok drugiego nie dla nas, mieszkam w małym miasteczku wiec z takim wózkiem nigdzie nie wejdę do sklepu ;/

Renia zazdroszczę moja córka jeszcze w domu juz chyba 4tydz z jednej choroby w druga, mam zabawek porozrzucanych po sam sufit :p Ja tez czasami odczuwam takie kulki zwłaszcza jak siedzę i to dwie ;)

Rsz91 mi dużo sie podoba mutsy tez sa bardzo ładne, chociaz dla moich dzieci za dużego wyboru nie ma :(

Rsz91 chyba w wątku zakupowym było o wózkach, ja mam mniej popularny wózek polskiej marki Tutek Grander Play i jestem zadowolona.
Ja też czuję tą kulkę w której siedzi maluch :) Ania a Ty masz dwie kulki, ale to musi być fajne uczucie :)

reklama
Do góry