reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny spodziewające się chłopców, jakieś rady jak mieć chłopca? Ja najprawdopodobniej dziewucha,, chciałabym też chłopca....
Podobno plemniki damskie za bardziej zywotne od meskich, a meskie szybsze od damskich.Wiec jesli chcesz chlopca to sex musi byc przed owulacja i w trakcie. Tyle z teorii a w prakryce to nie wiem, mam chlopca a co nosze pod serduszkiem okaze sie niedlugo

reklama
schauma - dzięki za opis wózka:-) my tez oboje wysocy jesteśmy wiec tez zależy mi na wysokim stelażu, mamy teraz passata ale będziemy zmieniac na kombi bo dla 4 osób to za mały zwłaszcza ze my całe lato weekendy poza domem i non stop gdzes jeździmy także auto to tez nie problem, obejrze sobie w sklepie przy okazji. Wczoraj chwilke ogladalam wozki na allegro i wybrałam tez dwa takie trochę tansze ale nie wiem jeszcze czy dobre, musze jakies opienie znalesc i na zywca zobaczyc

kitki my też mamy passata ale kombi i jest ok, na wakacje razem z wózkiem się zapakowaliśmy :) chociaż jak będzie drugi fotelik to może być ciasno, no ale co przecież busa nie kupimy :-)

aluniawdz ja mam dokładnie tak samo przy zaparciach, cała się pocę, jest mi niedobrze i takie skurcze w podbrzuszu, eh straszne to. Trzeba więcej pić, mi to najbardziej pomaga.

bluelovi dostawka fajna tylko ta cena... prawie jak za wózek :)

Ostatnia edycja:
A co my mamy powiedziec.... na wakacje zmieścić 3 foteliki i wózek z dwoma gondolami Hahahahaha a mamy tylko focusa w kombi... Chyba czas nie tylko na wózek ale i ba większe auto ;)

ania no Wam to by się ten busik przydał :) ale moi dalsi sąsiedzi mają 3letnią dziewczynkę i półtoraroczne bliźniaki i mają tego forda s-max i twierdzą że jakoś się mieszczą :D

kitki z tych tańszych to zastanawiałam się nad tym passo euro-cart, dużo tego jeździ i jest tańszy ale ostatecznie tutek zwyciężył :)

Szczerze , mam trochę tak jak mówisz problem z tym, że będę prawdopodobnie miała dziewczynkę.... Od początku nastawiłam się strasznie na chłopca.... jak powiedział ze dziewucha na 80% uwierzcie mi ale sie w ogole nie cieszyłam.... same dziewuchy się rodzą u męża w rodzinie mimo , że ma samych braci , aż 4.... tak bardzo chciałam mu dać synka... ale to nie koncert życzeń.... ważne,że zdrowe, a do swiadomości ze bedzie pewnie dziewucha musze sie przyzwyczaic.

reklama
Rsz...przepraszam ale dziewucha jakos tak wulgarnie dla mnie brzmi...nawet jesli to dziewczynka napewno okaże sie twoja najcudowniejsza księżniczka ...my oczekujemy synka...mamy tez córeczkę i chłopczyka ...moja mała jest jedyna dziewczynka w rodzinie i absolutnie nie przeszkadza mi ze będzie wiecej chłopców :)najważniejsze jest zdrowie dziecka ..płeć nie ma absolutnie żadnego znaczenia...bycie w ciąży to nie sklep ze sobie wybieramy to co chcemy:)...tylko to co dane jest nam przyjąć..dziewczynki sa cudne i słodkie tak samo jak chłopcy....radzę cieszyć sie ze ciąża przebiega książkowe i bez problemów zdrowotnych u maleństwa...ja sama miałam ostatnio mega stres spowodowany podejrzeniami wad wrodzonych u mojego dzidziusia..dziękuje Bogu ze maluszek jest zdrowy i tego sie trzymam..całuje i pozdrawiam..

Do góry