klaudynaaa
Fanka BB :)
Marciosz zazdroszczę wagi nie masz się o co martwić
U mnie pogoda na razie kiepska
U mnie pogoda na razie kiepska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do ciągnięcia w jajnikach to tez odczuwam takie bóle. Zastanawiałam się co to, ale jak zwykle odpowiedzi udzielilyscie szybciej niz zdążyłam sie nad tym dobrze zastanowić
Jeśli chodzi o zadyszke to też niestety mam. Najgorzej jest, że nie mogę sobie pospiewać tak jak bym chciała bo za płytki oddech mam. A wy śpiewacie już swoim maluszkom?
Zazdroszczę wszystkim tych ruchów już... Ja ciągle czekam, coś tam nieraz plumknie, puknie ale nie jestem w stanie stwierdzić czy to maluszek czy jelita.
A co do wagi... No cóż. Już sobie powiedziałam, że zero słodyczy. 8 kg jak na 2 trymestr to zdecydowanie za dużo po porodzie jak najszybciej biorę się za ćwiczenia.