reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

O 12 to ja tez bym chciała z bliźniakami przytyć ;) w poprzedniej ciąży przytyłam 10kg
Dzisiaj strasznie mnie boli brzuch ze nawet chodzić nie mogę tak ciągnie i taki dziwny ból id kręgosłupa do mięśni nóg. Tez tak któraś miała? Trochę martwi mnie ten ból :(

reklama
To się wnerwilam, w laboratorium zgubili moje wyniki badań, najpierw w ogóle nie mogli sie doszukać ze u nich wczoraj bylam a jak juz w końcu znaleźli to okazuje sie ze są na zupełnie inna osób wystawione.. Jutro musze jechac jeszcze raz pobrać krew, wyobraźcie sobie moje wk...

Ja w pierwszej ciąży przytylam 12 kg, teraz mam juz 4 kg na plusie, aż sie boje jak to będzie, na pewno po ciąży chce jak najszybciej wrócić do intensywnych ćwiczeń.

Mnie też dzisiaj boli brzuch. Takie kłucie i ciągnięcie. Ale tylko jak chodzę bo jak leżę jest ok. No i często chodzę na siusiu mimo że niewiele wysikuje, może to pęcherz? Czy nacisk dzidziusia na pęcherz?

Kitki ale się uśmiałam z Twojego posta :D ogoreczki i klasa córki :D mi też się nudzi jak mam dni wolne, a mężul w pracy, zaczęłam czytac poradnik o macierzyństwie :)

ania1234 moze lepiej skontrolować ten ból u lekarza? :( skoro tak strasznie boli :(

Karolina woooow, zazdroszczę!! :) ale super, ja też chcę już poczuć!! :D

reklama
Czesc dziewczyny. Ja w koncu tez poczulam ruchy. Wczoraj po wizycie u gina i po tym jak sie dowiedzialam ze bedzie druga corcia. Zaczelismy wszyscy masowac brzuszek i dzidzia nam sie odwzajemnila.
Co do uczucia klocia w jajnikach to tez tak mam od kilku dni. Dzis po pracy bardzo mnie zaczelo kloc wiec teraz leze tylko. Do tego glowa mnie boli. A co do zadyszek to teraz mam takie straszne ze nawet jak szybciej mowie to sie mecze :-)

Do góry