Cześć dziewczyny.
Ja od wczoraj jestem na wolnym. Dopiero dzisiaj pierwszy dzień czuję się normalnie i wróciły do mnie siły. Dopiero teraz doceniam jak ważny jest odpoczynek.
Renia gratuluję chłopczyka, buziunia bardzo słodka :-)
Klaudynaaa leż i wypoczywaj jak najwięcej. Nawet jak się lepiej poczujesz to nie wstawaj i nie rezygnuj z odpoczynku, bo jak widzisz, jest to bardzo złudne.
Lunka super że wszystko się unormowało. Jak tylko wyjdziesz ze szpitala to od razu, wg zaleceń lekarza, weź zwolnienie lekarskie i również wypoczywaj jak najwięcej. W domu już nie będzie Ci się tak nudziło jak w szpitalu - komputer do ręki, pilot lub dobra książka. Same przyjemności ;-)
Marzenka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Na pewno wszystko będzie OK. Jak tylko będziesz wiedziała co i jak, to koniecznie daj jak najszybciej znać, jak tylko będziesz mogła, bo my tu martwimy się i czekamy na wszelkie wieści od Ciebie.
Miladyyy lekarz na pewno da Ci zwolnienie lekarskie. Po prostu powiesz że się źle czujesz, bardzo szybko się męczysz, często jest Ci słabo, boli Cię głowa itd.
Mnie również często kłuje po bokach.
Dziewczyny macie bardzo ładne brzuszki, aż miło popatrzeć :-)
Ja również bardzo szybko się męczę i sapię jak lokomotywa, jakbym ważyła co najmniej tonę
Wczoraj bolał mnie kręgosłup, szczególnie jak wstawałam z kanapy lub łóżka. Dzisiaj jest już lepiej, nawet chęć do życia mi wróciła. Dopiero teraz doceniam jak ważny i cenny jest wypoczynek.