reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
dzisiaj pogoda taka, że nie ma się energii, głowa boli, mój m pracuje na zmiany ma nocki, popołudniówki i ranki, już się do tego przyzwyczaiłam, że dużo pracuje i często musi zostać dłużej
Beata u mnie też dziś kiepsko
Martita zdrówka :-*

Martita - dzięki za info, o 18 będę robić kolejny to postaram się zrobić tak jak piszesz:-)

dziewczyny ja tez jeszcze wstaje w nocy to wc:baffled: jak wstane ok 2 to zasypiam bez problemu ale jak tak przed 5 i później to już porażka, nie umiem zasnąć. A jak zasnę to chwilę przed tym jak budzik dzwoni:baffled: czasami staram się przetrzymać, odwracam się na drugi bok i nie wstaje do wc ale brzuch wtedy twardy i boli jakbym kamien miała wiec bez sensu.
Przede mna jeszcze 2 tyg pracy ale tak mi się nie chce ze zobaczę czy wytrzymam do tego listopada, w czw mam wizytę u gina wiec zobaczę może wezmę L4 i już
U nas dziś leniwy dzień, mojej córci wypadła druga górna jedynka i już nie może się doczekać nocki bo przyjdzie wróżka zębuszka:-D Pogoda do dupy, szaro, buro, do tego jak zmierzyłam ciśnienie to miałam 100/65 wiec cały dzień tylko się pokładam.

Cześć dziewczyny,
Kurcze widzę, że nas wszystkie męczy dziś ten ból głowy. Leżę cały dzień w łóżku i mam okłady z kotów :-) Nawet obiadu nie chciało mi się gotować (nie lubię dla samej siebie) więc jem kanapki i popijam herbatą z sokiem malinowym.

Jej jakie macie ładne brzuszki!! :-) Widać już, że kryje się tam maleństwo :-) U mnie z racji na nadwagę brzuch nadal wygląda jak tłuszczyk :/

hej, hej :)
i mnie dzis glowa bolała, a tak daleko od was mieszkam, pogoda tutaj podobna do waszej, moze nie pada, ale buro i ponuro.
dzis wstawalam w nocy ma siku, a dopiero wam pisalam, ze juz nie wstaje ;)

reklama
dziewczyny za bardzo nie wiem gdzie mogłabym zapytać, więc pytam tutaj ;).. jakich używacie kremów czy olejków do brzuchów i piersi?? co polecacie??

i drugie pytanie o kurcze nóg. Mam ale nie sa silne albo bolesne nie mniej jak leżę to mnie lekko łapią...

Ostatnia edycja:
Do góry