Hej dziewczyny,
mnie również bardzo często boli głowa ostatnio Dopiero co się cieszyłam, że mdłości z pierwszego trymestru ustąpiły a tu masz... i Apap nie pomaga. Mam takie huśtawki - jednego dnia super i dużo energii a drugiego nic tylko leżeć w ciszy.
Na szczęście jestem na L4 praktycznie od poczatku ciąży (lekarz sam mi zaproponował, mówiąc że absolutnie nie wolno mi się stresować ) - póki co nie miałam jeszcze żadnej kontroli i mam nadzieje, że tak zostanie bo planuję na chwilę do rodziców pojechać bo mieszkają w zdecydowanie zdrowszych okolicznościach przyrody
Mnie również co jakiś czas coś kłuje albo tak "ciągnie" w podbrzuszu. Już kilka nocy przez to nie przespałam :/ ale do tej pory lekarz mówił, że wszystko ok więc chcę mu wierzyć
To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe i czasami trudno mi się przyzwyczaić do zmian i dziwnych "sygnałów" z ciała
Mam dokładnie tak samo kropka w kropkę ... myślę że to uroda tego okresu ciąży choć tak jak mówisz przy pierwszej ciąży wszystko jest niespodziewane i zaskakująco dziwne hihihi niedługo przejdą obecne objawy i zaczną sie następne ;-)
Beatko proszę dbaj o siebie bo sie tu wszystkie martwimy bardzo jak coś złego sie dzieje
Za oknem okropna mgła i siąpi mrzewa brrrr dobrze ze nic nie muszę i mam ciepły kocyk, herbatkę z cytrynką i kicia która tuli sie jak tylko usiądę na wersalce ....
w ten brzydki dzionek duzo pozytywnych energii :-)