reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Gratuluję świeżo upieczonym mamusiom :)
Dzieciaki wszystkie cudowne <3
Zdrówka dla chorujących !
Schauma uff to kamień z serca Igorek jest zdrowy jak ryba :)

reklama
1461951123-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam ze tak wpadam i tylko wypytuje ale jestem rozbita - czy znacie jakies masci/czopki na hemoroidy ktore mozna stosowac przy kp? Mam w domu Posterisan H ale nie wiem czy mozna :(

Ja tez potrzebuje Waszej porady[emoji5] dawid od popoludnia plakal i nic mu nie pasowalo. Dopiero po herb koperkowej zrobil 2 kupy ale stekal przy tym strasznie. Popuszczal baczki i myslakam ze bedzie ok ale dalej ryczy. Tylko na rekach zasypia a jak sie go odlozy to od nowa[emoji45] rano zobaczylam ze ma zaschnieta krew na pepuszku. Wyczyscilam. Po poludniu znow widzialam ciutke a wieczoram jak tak ryczal to bylo juz jej duzo. Wyczyscilam patyczkiem i w srodku byla czerwona krew taka jakby zywa. Czy mam sie martwic???????? Moze to dlatego tak placze, kurde czemu obsluga noworodka musi byc taka skomplikowana[emoji53] [emoji53]

Kitki ja tą krewka bym się nie przyjmowała, mojej też leciało. Nie grzeb tam za często, mnie polozna mówiła max. 3 razy dziennie psikac octaniseptem i wycierac patyczkiem i jeszcze raz psiknac i tak zostawic.
Co do spania to cóż... Moja tez jest wygodnicka i na raczkach zasypia ładnie ale odloze ja do lozeczka i płacz. Taki urok.

Ania co do hemoroidow to nie pomogę ;-)

reklama
Dziewczyny przepraszam ze tak wpadam i tylko wypytuje ale jestem rozbita - czy znacie jakies masci/czopki na hemoroidy ktore mozna stosowac przy kp? Mam w domu Posterisan H ale nie wiem czy mozna :(
Ania, mi w szpitalu przepisali hemorectal. Tańszy od posterisan, aczkolwiek ten drugi też stosowałam.
A, dopiero doczytałam, że pytasz o posterisan H - tego nie miałam, ale w internecie sprawdziłam i na ulotce napisali, żeby skonsultowac z lekarzem w razie ciąży lub kp.
Kup sobie hemorectal, kosztuje 10 zł więc wydatek żaden.

Do góry