reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Mikulinka z brzuszkiem problemy to bardziej nie jedzenie twoje a to że maleństwa nasze są malutkie teraz, wszystko się u nich rozwija,dojrzewają układy i muszą się nauczyć wielu rzeczy stąd te problemy brzuszkowe.
Antus super ze córcia już w domu i że wyzdrowiala.
U nas to samo z zachowaniem starszej jest gorzej niż było czasami ehh...oby kiedyś była poprawa bo sił brak ;-)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Antus - wlasnie u nas krew sie pojawila jak zaczal miec problemy z brzuszkiem i placze. Wiec to moze od placzu. U nas zdrowe dzieci w sr przyjmuja wiec czekam na razie. Nie ma ropy nic nie smierdzi. Kupie jeszcze te gaziki lekam i juz

Antus, Klaudyna - wspolczuje Wam problemow z zachowaniem starszych coreczek. A takie grzeczne byly po piwrocie ze szpitala. Jednak jest zazdrosc i bunt. Ale to normalne tylko ciezko przetrwac prawda[emoji6]

Martita - ja mam z tylu pompowane kola. Z przodu piankowe tylko. Maz rozwalil pompke wczoraj a nie na pompowal. Czytal w necie ze kazdy na problem z pompowaniem kol w xlanderze i wszyscy na stacji to robia. Takze i my dzis tam sie wybieramy

Kitki mój mąż mówi, że nie ma problemu z pompowaniem kół w naszym x-landerze i na waszym miejscu zapytałby tam gdzie kupowaliście bo może być cos nie tak. Maja jeździła w wózku 2 lata i w tym czasie dopompowaliśmy może ze 3 razy... Albo zapytajcie w rowerowym o wentylki nowe, o ile maja raka wielkość. Jeszcze Ci podpowiem, że raz przebiła się nam dętka i kupiliśmy normalnie w rowerowym bo to wielkość jak do rowerka małego

U nas dziś lepsza noc. Wczoraj kupiłam biogaia i będę podawać oby pomogło. U nas choroby ciąg dalszy m źle się czuję a córeczka już lepiej temp w normie, ma humor i nie wymiotowala w nocy, zobaczymy jak będzie dalej. Może dziś już z nią wyjdę z domku.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kitki a w xlanderze za byly pompowane kola? Bo ja nie pamiętam, żebym chociaż raz pompowala.

Antus wspolczuje, moja corka niby starsza a tez potrafi dac do wiwatu... Oby szybko jej przeszlo.

klaudynaaa cieszę się ze u Was lepiej :)
Ja tez podaje biogaia za rada schaumy ale w sumie nie wiem co u nas pomaga. Z rana jem tez jabłko ;)

ja znów z zapyt. co na bolacy sutek ... chyba jakiś zator się zrobił bo twardy z jednej str z małą białą plamka i boli jak cholera jak mała bierze go buzi i ciągnie ... u nas dużo się dzieje ... z młodą w szkole ( małe zaległości ) do tego wyjazd na zieloną szkołę ... sredniaczek przedszkolaczek i adaptacja i okruszek ... W domu po remontowo juz mamy koleny wydatek ktoś stuknal w szybę i pękła a to duże okno .. ( winnego brak tj. myślę ze to ekipa która ostatnio montowana i nas mo ale brak winnych bo za ręce niezłapałam ) szklarz go tej pory idzie i dojść nie może ... jeszcze tydzień i mąż wróci to ja odsapne bo tak to gonitwa ciagle jakies zebrania cos gdzies trzeba leciec zalatwic ..a i rozpakowywanie idzie jakoś pod górkę dnia brakuje ... chyba poleglam organizacyjnie...

Mikulinka i ty z tym wszystkim sama?? Podziwiam naprawdę...

Sutek to musisz wygoic. Jak mnie tak strasznie bolal to jednego dnia odciagalam z tej piersi i dawalam z butli a drugiego dnia przez kapturek. Smarowanie maltanem. Po tych dwóch dniach juz nie bolało.

reklama
Martita - tak w xa sa 4 kola pompowane. W xpulse tylne pompowane przednie piankowe czy jakies tam

Mikulinka - tez podziwiam ze ogarniasz sama cale towarzystwo

Do góry