reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Mikulinka z brzuszkiem problemy to bardziej nie jedzenie twoje a to że maleństwa nasze są malutkie teraz, wszystko się u nich rozwija,dojrzewają układy i muszą się nauczyć wielu rzeczy stąd te problemy brzuszkowe.
Antus super ze córcia już w domu i że wyzdrowiala.
U nas to samo z zachowaniem starszej jest gorzej niż było czasami ehh...oby kiedyś była poprawa bo sił brak ;-)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Antus - wlasnie u nas krew sie pojawila jak zaczal miec problemy z brzuszkiem i placze. Wiec to moze od placzu. U nas zdrowe dzieci w sr przyjmuja wiec czekam na razie. Nie ma ropy nic nie smierdzi. Kupie jeszcze te gaziki lekam i juz

Antus, Klaudyna - wspolczuje Wam problemow z zachowaniem starszych coreczek. A takie grzeczne byly po piwrocie ze szpitala. Jednak jest zazdrosc i bunt. Ale to normalne tylko ciezko przetrwac prawda[emoji6]

Martita - ja mam z tylu pompowane kola. Z przodu piankowe tylko. Maz rozwalil pompke wczoraj a nie na pompowal. Czytal w necie ze kazdy na problem z pompowaniem kol w xlanderze i wszyscy na stacji to robia. Takze i my dzis tam sie wybieramy

Kitki mój mąż mówi, że nie ma problemu z pompowaniem kół w naszym x-landerze i na waszym miejscu zapytałby tam gdzie kupowaliście bo może być cos nie tak. Maja jeździła w wózku 2 lata i w tym czasie dopompowaliśmy może ze 3 razy... Albo zapytajcie w rowerowym o wentylki nowe, o ile maja raka wielkość. Jeszcze Ci podpowiem, że raz przebiła się nam dętka i kupiliśmy normalnie w rowerowym bo to wielkość jak do rowerka małego

U nas dziś lepsza noc. Wczoraj kupiłam biogaia i będę podawać oby pomogło. U nas choroby ciąg dalszy m źle się czuję a córeczka już lepiej temp w normie, ma humor i nie wymiotowala w nocy, zobaczymy jak będzie dalej. Może dziś już z nią wyjdę z domku.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kitki a w xlanderze za byly pompowane kola? Bo ja nie pamiętam, żebym chociaż raz pompowala.

Antus wspolczuje, moja corka niby starsza a tez potrafi dac do wiwatu... Oby szybko jej przeszlo.

klaudynaaa cieszę się ze u Was lepiej :)
Ja tez podaje biogaia za rada schaumy ale w sumie nie wiem co u nas pomaga. Z rana jem tez jabłko ;)

ja znów z zapyt. co na bolacy sutek ... chyba jakiś zator się zrobił bo twardy z jednej str z małą białą plamka i boli jak cholera jak mała bierze go buzi i ciągnie ... u nas dużo się dzieje ... z młodą w szkole ( małe zaległości ) do tego wyjazd na zieloną szkołę ... sredniaczek przedszkolaczek i adaptacja i okruszek ... W domu po remontowo juz mamy koleny wydatek ktoś stuknal w szybę i pękła a to duże okno .. ( winnego brak tj. myślę ze to ekipa która ostatnio montowana i nas mo ale brak winnych bo za ręce niezłapałam ) szklarz go tej pory idzie i dojść nie może ... jeszcze tydzień i mąż wróci to ja odsapne bo tak to gonitwa ciagle jakies zebrania cos gdzies trzeba leciec zalatwic ..a i rozpakowywanie idzie jakoś pod górkę dnia brakuje ... chyba poleglam organizacyjnie...

Mikulinka i ty z tym wszystkim sama?? Podziwiam naprawdę...

Sutek to musisz wygoic. Jak mnie tak strasznie bolal to jednego dnia odciagalam z tej piersi i dawalam z butli a drugiego dnia przez kapturek. Smarowanie maltanem. Po tych dwóch dniach juz nie bolało.

reklama
Martita - tak w xa sa 4 kola pompowane. W xpulse tylne pompowane przednie piankowe czy jakies tam

Mikulinka - tez podziwiam ze ogarniasz sama cale towarzystwo

Do góry