reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita ja nie mam pojęcia właśnie ale już wiedziałam że ogólnie lekarze tu tak dzieciom wszystkim każą dawać chyba że sobie mama potem sama inne kupi to podaje jakie chce ale moja położna mówiła żebym nie kupowała nic innego tylko dala te. Musze poczytac bo jakoś mi się nie widzi ale z drugiej str tu mnie opieka medyczna nigdy nie zawiodła jeszcze.

reklama
Martita - dzieki z ta wit K:)
Mi wlasnie tez polozna mowila ze odpadniecie kikuta zalezy od grubosci pepowiny, moja cora tez miala b gruba i bujalismy sie dlugo a pitem i tak jeszcze pepek sie babral. Inna sprawa ze jej za dlugi zostawili i sie nid wchlonal. Tzn. Nie wystaje ale nie ma takiej dziury typowo pepkowej. No taki inny jest. Czasami pyta czemu ma inny proek niz wszystkie dzieci i inny niz my. Tlumacze jej ze ma jedyny niepowtarzalny i powinna byc dumna a nie sie martwic, ale wieciej jak to dziecko, kazda innosc zwraca uwage

Alunia - kciuki za dzis!

Antus - kolo tego kosciola jest moj rodzinny dom takze wiem o ktorego okuliste Ci chodzi:) jednak za dobrych opinii to oni nie maja, moj maz kiedys tez tam chodzil z soczewkami ale krotko. Moze z malym tam pojde ale ze starsza corka juz raczej nie. No nic zobacze co i gdzie uda sie zalatwic. Najpierw musze urodzic;)

Usnelam przed 6. Po 7 mnie corka obudzila ale poslalam ja na bajki i soalam do 9. Teraz corke zabral dziadek na boisko hulajnoge i lody. O 16 ja zabieram i jedziemy do mojej mamy do wieczora:) takze pol dnia sie obijam a maz ma sprzatnac chate i posciel zmienic jesli chce po poludniu pojechac sobie na mecz:p i nawet nie protestuje za bardzo

No rozkręca się powoli... Strasznie mnie plecy bolą, ale muszę nieco siedzieć bo od chodzenia bolą mnie nogi już. Ale o leżeniu nie ma mowy bo za bardzo mnie wtedy boli...

Kurczę tylko żebym do 24 się wyrobiła ;-)

No właśnie Alunia, dawaj czadu, by zdążyć przed 10.04 ;) Najważniejsze oczywiście, żeby wszystko poszło jak trzeba :) Powodzenia!
Kasiunia, 4 litry wody? O ludzie, nie wiem, czy dałabym radę ;) Ale widzę, że humor Ci dopisuje :) Trzymaj się!

Martita - nie wiem jak teraz ale 7 lat temu z corka obowiazkowe byly bioderka w 6tyg k okulista w 3mcu. Antus teraz tez z Antosiem sie wybiera do okulisty wiec chyba dalej obowiazkowe.
A Ty z Julia ani teraz z Kaja nie musicie isc?

reklama
Alunia powodzenia. Faktycznie czas Cię goni:)

Ewę gratulacje. Dobrze ze tak dzielnie zniosłas pionizacje. Dla mnie to był koszmar. Nie mówiąc o wyprawie do toalety:p

Do góry