reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mikulinka Magdalenka jest przepiękna.

Marzenka gratuluję. Ale cie synek wymeczy. Co do plamek to moja córcia mała ich 5 w różnym miejscu serduszka. Jeździliśmy kontrolne do kardiologa co miesiąc i w ciągu roku wszystkie zniknęły. Nie zagrażalo to ani życiu, ani nie miało wpływu na funkcjonowanie córci. Także nie martw się. Pewnie to jest tak zwana wada rozwojowa która z czasem minie.

reklama
Dziekuje kochane za wszystkie gratulacje :) czuje sie mega zmęczona ..nie spałam nawet przez chwile od 48h ..Mateuszek to cycusiowy chłopczyk ,najlepiej mu spc przy cycu ,ładnie ssie i juz mamy kropelki siary , dzis pełno badań echo serca , panel metaboliczny, słuch i wiele innych. Mnie czeka tylko konsultacja laktacyjna . Jutro zapewne nas wypiszą :)

Dżoana trzymaj się dzielnie, już niedługo przywitasz swoje dzieciątko na świecie.

Marzenka dzielna z Ciebie mamusia. Super że jutro do domku, wkrótce będziecie w komplecie :)

Polianna w takim razie zaciskamy kciuki za rozwoj akcji :D super, ze masaz okazal sie bezbolesny, jak widac odczucia przy nim to kwestia indywidualna :)

reklama
Ja mam wątpliwości czy to był masaż. On mówił, że po prostu "rozruszal " ale mówiąc szczerze zdziwiła mnie ta jego pewność, że to dziś. Nawet powiedział, że do 21 ma się zacząć i on to gwarantuje. Hmmm ;) jasnowidz jakiś czy co?

Do góry