reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja slyszalam ze masaz nie wszystkie boli, mialam info z pierwszej reki i tego sie bede trzymac ;D

Marzenka rozczula mnie Twoj Mateuszek, nie moge sie doczekac mojego Skarba jak patrze na to zdjecie <3

Annika ciesze sie ze Kacperek tak ladnie przybiera ;)

reklama
Annika - pokaz Kacperka:) ladnie przybiera. A jak sie sprawuje? Grzeczny czy caly czas przy mamusi chce byc?

Marzenka - tez od razu mi przyszlo na mysl zd Twoj synek to taki malutki smerfik. Cudny jest. Rozczula bardzo. A Ty jak sie czujesz?

Dzoana, Polianna - kciuki zacisniete mocno. 7-8 kwiecien ladne daty, byle nie 10;)

Martita, Antus, Bluelovi, Schauma, Klaudyna i wszystkie mamusie co juz maja przy sobie malenstwa- Maluszki daja cos zrobic czy cycujecie sie non stop?

Milka - co u Was? Przepadlas calkiem. Pewnie zakochana w syneczku ale daj znac ze wszystko u Was ok:)

Trix to będzie moja druga cc. Pierwsza była nieplanowana, emergency, brak postępu porodu.
Dzoana, bluelovi ma rację kup sobie zatyczki do uszu i śpij. Porod może być trudny ( choć życzę szybkiego i bezbolesnego) a zmęczona nie dasz rady.

Polianna - uff, całe szczęście, że nie bolało :) Zobaczymy jak się sprawdzą przewidywania pana doktora. A Mała wcale nie taka mała - waga całkiem konkretna. Ciekawe, czy się potwierdzi w realu :) Powodzenia i lekkiego porodu życzę.

Marzenka, małe cudo z Twojego Mateusza :) Postaraj się trochę zdrzemnąć i odzyskać siły.

Annika, czyli wszystko do przodu :) Uściski dla Ciebie i Kacperka.

Milady, czyżby skok formy przed porodem? ;)

Renia aż kipisz radością :) Dobrze, że żółtaczka odpuszcza. Mama pewnie cała szczęśliwa, że Bąblem się może opiekować? A jak teściowa ;P?

Klaudyna, Schauma, Fenika, Martita, Beata dobrze czytać, że radzicie sobie co raz lepiej i z opieką i z organizacją czasu :) Pogoda Wam sprzyja więc tylko kciuki za zdrowie dzieciaczków, żebyście mogły jak najwięcej skorzystać ze słońca :) Co do smoczków, ulewania itp., przepraszam, nie mam doświadczenia, dlatego milczę :)
Jeszcze trochę, rozpakujemy się wszystkie i pewnie będziemy u Was szukać porady i powielać pytania ;)

Trix ja mieszkam w UK, miałam wybór i wybrałam cc. Pierwsza cc była w pl i już wtedy po porodzie lekarz mu powiedział że jeśli kiedykolwiek będę w ciąży mam nie decydować się na porod naturalny bo i tak nie urodze.

Milka hop hop, odezwij się!

Kitki u mnie wisiał ostatnia noc calutka na cycu ale przez dzień dużo śpi totalny luz :p jakbym była sama :D bo tak to jeszcze trzeba starszego ogarnąć choć póki co mam pomoc jeszcze caly przyszly tydzien :) Ciekawe właśnie jak ta noc będzie. Chociaż jak przewidywałam przyszedl nawal wiec malutki mój zadowolony bardzo tak sie dzielnie napracowal wczorajszej nocy nad tym pokarmem :)
Drobi tak moja mama przeszczesliwa ona jest pielęgniarka na codzień pracuje ze starszymi ludźmi wiec mówi ze super odmiana na takie Bejbi teraz patrzeć cały dzień :) A teściowa dostaje dużo zdjęć wnuków wiec pisze ze ciesza się tylko ucałować ich nie mogą. Nacieszą się w sierpniu.

reklama
Kitki u nas nie jest zle. Mala je dosc dlugo, ale jak juz sie naje to spi kilka godzin wiec naprawde nie mam co marudzic ;) chociaz teraz juz czasami nie idzie od razu spac przy piersi tylko musi sie troche pokrecic zanim zasnie. Noce sa jak najbardziej ok, nawet sie wysypiam, chociaz nie chce zapeszyc ;)

Do góry