reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dżoana ja tez trzymam kciuki :-* położ się kochana
u mnie bylo podobnie z wodami najpierw lekko lecialo ze mnie pozniej 3 raz mocno cala miska i pozniej ze mnie powoli wylatywaly
Marzenka nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze :-*
Schauma super ze bilirubina spadła i masz racje ze przy 2 jest co robic, u mnie jeszcze trudniej jak noc ciezka, malo spie i mniej sily w ciagu dnia
Bluelovi to udanej wizyty poloznej :-)
Fenika mi tez sie wydaje ze za duzo pije i dlatego ulwa
Polianna kciuki trzymam moze na prawde cos po badaniu ruszy :-)
Trix tez sie balam ze wody odejda mi w sklepie albo kościele :p u mnie energetyka wypił maz i zasnal od razu po a ja skakalam na pilce wtedy :p
no wlasnie powiem wam ze chyba bym jednak musiala dac smoka mojej malutkiej bo czasami domaga sie cycusia co 30 min i nawet jak naje sie porzadnie to chce znowu i jej sie ulewa a czasami tez tak mnie inaczej lapie jakby "podgryzala" i wtedy chyba po prostu ma potrzebe ssania duza

reklama
Maz moze byc dopiero o 12 bo tu o tej godzinie sa odwiedziny. No wlasnie przyjeli nowa pania do mnie do pokoju wiec znowu nie przysne bo ciagle ktos chodzi.

Trix ja sie balam ze mi odejda w autobusie wlasnie wczoraj jak od lekarza wracalam.

Klaudynka .
dobry ten Twój mąż ;P nabierał siły na końcoówkę :p
Ja to się czasem smieję, że mój mąż ma dolegliwości ciążowe większe niż ja . Cżesto rrobi sobie drzemki w dzien np w weekend, jest zmęczony ,ma napady głodu, o humorach i fochach nie wspominająć ;P

Klaudynka .
dobry ten Twój mąż ;P nabierał siły na końcoówkę :p
Ja to się czasem smieję, że mój mąż ma dolegliwości ciążowe większe niż ja . Cżesto rrobi sobie drzemki w dzien np w weekend, jest zmęczony ,ma napady głodu, o humorach i fochach nie wspominająć ;P

Mój przytył 9 kg w czasie mojej ciąży (ja 8 ) :p no i niby zwala to na rzucenie fajek ;), a brzuch ma niewiele mniejszy niż ja ;) i ciągle czegoś po lodówce szuka, a ostatnio humory ma gorsze niż ja i moje szalejace hormony...

He he widze ze sie akcja "materac" zaczela, nakladajcie dziewczyny, nakladajcie, bo ja jakos mialam nosa ze mi wody w lozku odejda. Na szczescie szybko sie zorientowalam i plama na lozku nieduza byla, ale jednak. Za to lazienka to inna sprawa. Wlasnie wzieli kolezanke z pokoju na cc. Sama byla w szoku, ze tak szybko. W ogole ta Pani 3 razy stracila dzidzie, teraz z czwarta sie udalo☺ i jeszcze miala jajnik usuwany. Masakra. Ale ogolnie Pani pozytywnie nastawiona i bardzo sympatyczna. Niestety zostalam teraz sama na sali. Bede miala robione badanie pewnie kolo 12. Zobaczymy co lekarz powie. A wody jak lecialy tak leca. Aha i piekna dzis pogoda, w sam raz do rodzenia Tyle z nowosci.

Trzymaj się, tak to piękna data mi się ten właśnie 7.04 marzył ;) no w sumie mam jeszcze 12 godzin :p

EDIT:

mam dzisiaj jakiś dziwny mega przypływ energii, włączyłam muzykę na fulla, w końcu wykończyłam zaległe rzeczy dla maluszka, teraz leżę i słucham muzyki i mnie normalnie nosi :p chyba okna pójdę umyć ;) popakowałam zimowe rzeczy, maż później wyniesie na strych. I po waszych materacowych przygodach zastanawiam się czy tez jednego podkładu pod dupkę na łóżko nie dać ;)

Ostatnia edycja:
Polianna - trzymam kciuki zeby po masazu cos sie ruszylo no i zeby nie bolal ten masaz szyjki

Dzoana - matko to ile ty mialas tych wod ze one tak leca i leca i leca[emoji5].

Bluelovi - zeby wizyta poloznej udana byla

Miladyy - a Ty gdzie sie na porodowke juz wybierasz? A maz dobry jest:) moj cwiczy, odstawil piwko itp chipsy, stara sie jesc zdrowo. On ma zawsze takie zapedy na wiosne, pocwiczy do wakacji, latem bedzie jakos tam wygladal a od jesieni znow sie zapusci...i tak do kolejnej wiosny heh

Ja tydzien temu mialam niby prawie 15afi wiec tez sporo. Brzuch tez raczej do przodu niz na boki.
To tez sie bedzie ze mnie tyle lac??

reklama
Hej ;)
Marzenka juz nie wiem czy gratulawalam taka zakręcona jestem chyba tak ale w razie czego jeszcze raz serdeczne gratulacje :)
Dzoana, polianna powodzenia oby się porozkrecalo i u jednej i u drugiej szybko :)
Mi wody przy obu chlusly po razie a potem to już się tylko saczyly wydaje mi się z tego co opisujecie ze mniej ich miałam niż wy :D
Fenika u mnie ze smoczkiem podobnie jak u schaumy Młody ma silny odruch ssania i czasem mu daje ale to czasem i pilnuje żeby nie zaburzalo ssania cycusia i jeśli już to zawsze po jedzeniu dostaje. I jest ok dziś cała noc mały ssak był na cycu juz go przedelegowalam do siebie do łóżka i tylko boki do karmienia zmieniałam :D Rano juz wyssal ze mnie wszystko aż się denerwować zaczął ale mama go wzięła na chwile u niej usnał na 30 minutek na rekach i jak wstał to już miał z powrotem jedzonko i zadowolony :) Wszystko pięknie bo właśnie mieliśmy kontrolę żółtaczki w szpitalu i pięknie spadła :) Szykowania tyle a byliśmy 3 min :D Teraz jeszcze na nawal czekam a potem już się powinno unormować karmienie- tak myślę :)

Do góry