reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Polianna trzymam kciuki 21 juz niedługo
marzenka2015
Lusinda890
Dżoana korzystaj z każdej chwili żeby przymknąć oko bo Ci sił zabraknie. Kciuki &&&
Poliana no to byle lekarz miał racje Waga córci już spora Powodzenia żeby się ruszyło i sprawnie poszło
Marzenka ale słodki maluszek
Poliana no to byle lekarz miał racje Waga córci już spora Powodzenia żeby się ruszyło i sprawnie poszło
Marzenka ale słodki maluszek
Hej, my po wizycie z Kacperkiem. Mały rośnie jak na drożdżach. Przy urodzeniu ważył 2900g, w 3 dobie miał spadek wagi do 2700g, przy wypisie 2tyg. temu ważył 3160g a dziś waży 4300g co oznacza, że przez 2tyg. nabrał 1140g jak tak dalej pójdzie to będzie pączusiem mamy skierowanie do okulisty i chirurga dziecięcego. Na ropiejące oczko mamy gentamycynę, na bolący brzuszek espumisan i plasterek na przepuklinę pępkową. Jest zażółcony jeszcze ale tylko na buźce.
Trix86
Zaangażowana w BB
Dżoana możę w nocy się ruszy, dzieciaczki lubią sobie urządzać nocne eskapady.
Gdzie rodzisz ? w którym szpitalu? bo tak się zastanawiam dlaczego mi podali juz oxy 12mh po odejsciu wód ale poznie sobie przypomniałam , ze ze względu na te moje infekcje intymne. Najpierw dostałam antybiotyk w kroplówce i za jakiś czas oxy.
Polianna moja przyjaciółka miała masaż szyjki i mówiła , że cholernie boli. Siedziałam z nią na sali jak jej "sąsiadka" z sali miała to wyła z bólu więc może rzeczywiście lekarz roruszał Cię ,widocznie masaż nie był konieczny i rzeczywiscie powinno zaraz ruszyć
ale się dzieje teraz , akcja za akcja
Gdzie rodzisz ? w którym szpitalu? bo tak się zastanawiam dlaczego mi podali juz oxy 12mh po odejsciu wód ale poznie sobie przypomniałam , ze ze względu na te moje infekcje intymne. Najpierw dostałam antybiotyk w kroplówce i za jakiś czas oxy.
Polianna moja przyjaciółka miała masaż szyjki i mówiła , że cholernie boli. Siedziałam z nią na sali jak jej "sąsiadka" z sali miała to wyła z bólu więc może rzeczywiście lekarz roruszał Cię ,widocznie masaż nie był konieczny i rzeczywiscie powinno zaraz ruszyć
ale się dzieje teraz , akcja za akcja
reklama
Marzenka mateuszek jest sliczny )
Dzoana przespij sie kochana bo organizm ze zmeczenia moze wstrzymywac porod .
Poliana no to bedzie twoja cora wazyc cos jak moj wojtek ) wspolczuje hehe i zeby juz sie zaczelo dawaj znac
Dzoana przespij sie kochana bo organizm ze zmeczenia moze wstrzymywac porod .
Poliana no to bedzie twoja cora wazyc cos jak moj wojtek ) wspolczuje hehe i zeby juz sie zaczelo dawaj znac