reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Polianna mój mąż jak mnie w niedziele nago zobaczył to się przestraszył od razu ze do rana nie wytrzymam :D To było widać ze poród nadchodzi, po całym ciele, piersiach, sutkach i na dole.

ImageUploadedByForum BabyBoom1460041052.579233.jpg
nasz maluszek skończył 1 dobę :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1460041052.579233.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1460041052.579233.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 462
Dżoana korzystaj z każdej chwili żeby przymknąć oko bo Ci sił zabraknie. Kciuki &&&

Poliana no to byle lekarz miał racje :) Waga córci już spora :) Powodzenia żeby się ruszyło i sprawnie poszło :)

Marzenka ale słodki maluszek :)

Hej, my po wizycie z Kacperkiem. Mały rośnie jak na drożdżach. Przy urodzeniu ważył 2900g, w 3 dobie miał spadek wagi do 2700g, przy wypisie 2tyg. temu ważył 3160g a dziś waży 4300g co oznacza, że przez 2tyg. nabrał 1140g jak tak dalej pójdzie to będzie pączusiem mamy skierowanie do okulisty i chirurga dziecięcego. Na ropiejące oczko mamy gentamycynę, na bolący brzuszek espumisan i plasterek na przepuklinę pępkową. Jest zażółcony jeszcze ale tylko na buźce.

Dżoana możę w nocy się ruszy, dzieciaczki lubią sobie urządzać nocne eskapady.
Gdzie rodzisz ? w którym szpitalu? bo tak się zastanawiam dlaczego mi podali juz oxy 12mh po odejsciu wód ale poznie sobie przypomniałam , ze ze względu na te moje infekcje intymne. Najpierw dostałam antybiotyk w kroplówce i za jakiś czas oxy.

Polianna moja przyjaciółka miała masaż szyjki i mówiła , że cholernie boli. Siedziałam z nią na sali jak jej "sąsiadka" z sali miała to wyła z bólu więc może rzeczywiście lekarz roruszał Cię ,widocznie masaż nie był konieczny i rzeczywiscie powinno zaraz ruszyć ;)

ale się dzieje teraz , akcja za akcja ;)

reklama
Marzenka mateuszek jest sliczny :))

Dzoana przespij sie kochana bo organizm ze zmeczenia moze wstrzymywac porod .

Poliana no to bedzie twoja cora wazyc cos jak moj wojtek :)) wspolczuje hehe :) i zeby juz sie zaczelo ;) dawaj znac :)

Do góry