reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma super ze bilirubina spadla :)

To teraz tylko poliana przeterminowanna ??

Co do smoczka to ja mojej corce dalam a wrecz ja nauczylam jak miala 3 tygodnie bo nic bym zrobic nie mogla a ona strasznie ulewala bo sie przejadala bo chciala ssac a mleko lecialo ,wojtek robil to samo ale nigdy smoczka nie chcial za zadne skarby swiata a maksym czasem sobie dynda :)

reklama
Bluelovi u nas taka sama sytuacja. Mała moim zdaniem się przejada. Wygotowalam juz smoka na ratunek :)

Dzoana współczuję, znam doskonale te nieprzespole noce w szpitalu. Mnie budziły na badania juz o 5:30 często , a i o północy przychodziły np ciśnienie mierzyć. Myśl że już tak blisko do konca :*

Dżoana jak już jakieś skurcze się rozpoczęły , nieregularne ale jednak to znaczy , że już blisko i zakończy się u Ciebie sn pradopodobnie , nie jak u mnie cc. Super! nabieraj sił ile mozesz!

Dzoana trzymam kciuki zeby sie akcja rozkrecila :)

Marzenka jestem pewna ze z Mateuszka serduszkiem jest wszystko w porzadku, a lekarze po prostu dmuchaja na zimne, bedzie dobrze!

Dziewczyny wystraszylyscie mnie z tymi wodami, niedawno kupilismy nowy materac, niby mam na nim materacyk nieprzemakalny ale taki 140x70 rozlozony na mojrej czesci, a z tego co opisujecie to taki za wiele moze nie pomoc :O Chyba niedlugo sie przeniose spac na stara kanape :rolleyes2:

Dzoana- zbieraj siły! Jeszcze tylko troszkę...

Taaak...teraz to chyba ja następna w kolejce. Dziś o 14.30 wizyta u gina i prawdopodobnie coś będzie prowokować. Brrrr

He he widze ze sie akcja "materac" zaczela, nakladajcie dziewczyny, nakladajcie, bo ja jakos mialam nosa ze mi wody w lozku odejda. Na szczescie szybko sie zorientowalam i plama na lozku nieduza byla, ale jednak. Za to lazienka to inna sprawa. Wlasnie wzieli kolezanke z pokoju na cc. Sama byla w szoku, ze tak szybko. W ogole ta Pani 3 razy stracila dzidzie, teraz z czwarta sie udalo☺ i jeszcze miala jajnik usuwany. Masakra. Ale ogolnie Pani pozytywnie nastawiona i bardzo sympatyczna. Niestety zostalam teraz sama na sali. Bede miala robione badanie pewnie kolo 12. Zobaczymy co lekarz powie. A wody jak lecialy tak leca. Aha i piekna dzis pogoda, w sam raz do rodzenia Tyle z nowosci.

Marzenko tak jak dziewczyny piszą, napewno bedzie dobrze i to swiadczy dobrze o lekarzach , że chcą wszytsko sprawdzić i być pewni .

Dziewczyny , w domu to pół biedy , ja się zawsze obawiam jak wychodzę z domu , żeby mi gdzieś w sklepie albo na spacerze wody nie odeszły :p ale co , w pieluchach przecież nie będę chodziła ;P

Mi odeszły w nocy podczas snu ale na szczęście szybko wyskoczyłam z łózka wieć niewiele było na łózku, za to ślaczek na podłodze prowadzący do łązienki był :p
Na szczęscie to takie bezwonne i bezbarwne są.

reklama
Dżoana , a Ty wykorzystuj każdą chwilę na przymknięcie oka , bo pozniej sił nie będziesz miała ;)

Pamiętam , że w szkole rodzenia mówiła połozna , że mozna puszkę energetyka wypić jak się będzie zaczynało.Dziecku nie zaszkodzi ,a nam siły doda ;) na którą mąż przyjezdza?

Do góry