reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka super! Ogromne gratulacje! :) Jak tylko będziesz mogła, to napisz coś więcej i wstaw fotkę.

My wczoraj i dzisiaj werandowaliśmy Damianka a jutro mamy zamiar wybrać się na pierwszy spacer. Już się nie mogę doczekać, pierwszy raz w życiu będę szła z wózeczkiem :)

reklama
Sylwia_k wiesz troche smieszy mnie to co napisalas .. Caly czas pisalas na majowkach a teraz jak bedziesz rodzic koniec kwietnia to sie do nas przenosisz ...przecierz my cie nie znamy a majowki tak...ja tak jak i spora czesc dziewczyn urodzilysmy w marcu ale widzisz mimo to piszemy dalej tu ...

Marzenko gratulacje!!!!

Odpocznij sobie teraz, bo na pewno jesteś wykończona, a.ja już nabierzesz sił to daj znać co i jak: )

hej dziewczyny :) szkoda, że tak późno zorientowałam się o istnieniu takiego forum. Termin mam na 17.04 i już nie mogę się doczekać :) pewnie nie zdąże nadrobić zaległości bo przez te 9 miesięcy dużo się między wami wydarzyło.. :) Gratuluję wszystkim mamusią, które już tulą swój skarb i życzę dużo odwagi tym co mają to jeszcze przed sobą tak jak ja.. :)

Marzenka gratulacje :* ale Ciebie synek przytrzymał :D

Beata oby pogoda wam sprzyjała :) już też się śmiałam że muszę wózek do domu przynieść i potrenować bo nie wiem czy będę umiała nim kierować :D

Jadę zaraz na szkołe rodzenia, przedostatni raz chociaż mam nadzieję że za tydzień może będę już po porodzie i nie będę musiała jechać na gimnastykę :p

Dziewczynki podpowiedzcie mi jak skurcze przepowiadajace sie objawiaja - wiem ze niby cala macica robi sie twarda a nie tylko czesciowo. To juz tak mam id jakiegos czasu po kilka razy dziennie. Trzyma chwile i puszcza i tak sobie cwiczy i po jakims czasie przechodzi. Nie jest to jakies mega bolesne. Ale wczoraj i dzis mam tak ibaczej - cala macica robi sie twarda i mam takie jakby ciagniecie klucie prad czy nie wiem jak to nazwac od gory macicy do dolu i to boli mocno. Do tego mam te klucia w pochwie i pachwinach takie dziwne i parcie ale bardziej na odbyt. Plecy mnie nie bola ani nic tylko ten brzuch i te ciagniecia. Jak zlapie to boli mocno. Leze dzis prawie caly czas ale to nie pomaga. Maly aktywny jak zawsze. Jejku to moje drugie dziecko a ciemna jestem w tych sprawach:( wszystko zapomnialam po corce juz

Kitki
U mnie to bardziej takie bóle menstruacyjne. Może u Ciebie się zaczęło? jak masz jak to może podjedz na Ip niech Ci zrobią ktg i bedziesz spokoniesza.

reklama
Do góry