reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzoana - heh usmialam sie z tego twojego rozmyslania o praniu materaca. My od poczatku mamy podkladki na materac. U corki tez. To bardzoa wygodne. Kciuki trzymam zeby akcja szybko sie rozwinela

Marciosz - troche mnie uspokoilas ze masz podobnie z tymi bolami brzucha

Martita - no takich bolow podobnych do skurczow lydek to nie mam

Nie jade na ip bo pewnie to nic takiego zwykle przepowiadacze. Maly sie rusza normalnie. Poza tym ja do szpitala w ktorym bede rodzic mam 40km wiec kawalek i nie chce mi sie na darmo jechac. A najblizszy szpital mam 5min autem od domu ale tam nie pojade bo jakby mnie zatrzymali to co, jeszcze by mnie trzymali do porodu a ja nie chce tam rodzic. No nic leze i licze ze jutro bede miala lepszy dzien

reklama
Maarzenko moje gratulacje :-* w koncu :-* :-)

Dzoana to zes nas zaskoczyła :) super ekstra, dzisiaj pewnie będziesz miała dzieciątko w ramionach:-) trzymam kciuki za szybki i łatwy poród hehe;-)

Kitki zarzuć sobie nospe, a jak nie przejdzie po 30 min to chyba zbieraj się na ip. To co opisujesz brzmi podobnie do tego co miałam tydzień temu w nocy. Ale u ciebie też inna sytuacja bo ty masz cc przecież planowane.

Dominika witamy :-) szkoda że tak późno dołączyłaś, bo jak widzisz dużo u nas się dzieje i sporo z nas już rozpakowanych. Napisz coś więcej o sobie.

Marzenka - gratulacje! Teraz odsapnij trochę, bo wymęczyli Cię nieźle. Chyba najdłuższa ciąża i najdłuższy poród jak do tej pory,myślę, że śmiało można powiedzieć, że jesteś bohaterką forum ;)
Dżoana, ale emocje! Ja bym siedziała jak na szpilkach. Też kupiłam pokrowiec na materac, ale jeszcze go nie założyłam. Może dziś w końcu się zdecyduję, zmotywowana Twoją historią :) Trzymam kciuki za szczęśliwy ciąg dalszy :)

Kitki
co do skurczy przepowiadających to ja mam od ok 3 tygodni.. dzisiaj miałam ktg skurcze były regularne ale lekarz po badaniu stwierdził że jeszcze tak pochodzę.. więc nawet jakby się pokazały u Ciebie skurcze a szyjka jest zamknięta to nie zostawią Cię w szpitalu. :)

a coś o sobie.. mieszkamy w okolicy Warszawy, termin jak już pisałam mam na 17.04 i wiadomo że na świecie ma pojawić się Lenka :) aby nie było kolorowo przez cały czas walczymy z bakterią w moczu nie wiadomo skąd się wzieła i jak się jej pozbyć... :( biorę już kolejny antybiotyk i dalej mam nadzieję, że w końu pomoże :)

Dzoana- ha! Szczesciaro!! Trzymam kciuki!!!

Marzenka, moje gratulacje! Jesteś bardzo dzielna !

Kitki- moje ostatnie skurcze przepowiadające to takie bolesne twardnienie brzucha, połączone ze ściskaniem w dole- takie mocne napieranie.

Dominika - bedziesz probowac naturalnie czy 17 masz cc?
Ja bylam badana 1,5tyg temu i szyjka dluga zamknieta byla takze nie spodziewam sie cudow. Wizyte mam w poniedzialek

Polianna - to mam podobnie jak ty z tymi skurczami. Tylko do tego czasami od gory taki jakby prad albo cos do dolu idzie. I tylko z prawej strony. I tak mysle czy czasem maly mi jelit nie uciska bo on z prawej lezy i moze stad ten bol

reklama
Do góry