reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Beata pierwszy spacer to przezycie wielkie
Marzenka gratulacje!! Buziaki dla was :-*
Dzoana jej! Zaczęło się super trzymam kciuki :-*
Marzenka gratulacje!! Buziaki dla was :-*
Dzoana jej! Zaczęło się super trzymam kciuki :-*
marciosz
Fanka BB :)
Marzenka gratulacje !!!
Dżoana no kolejna z piękną datą ! Trzymam kciuki
Kitki, dokładnie takie same odczuwam skurcze co jakiś czas, czasem kilka dziennie, czasem przez 4 godizny co 20 / 30 minut itd...
Dżoana no kolejna z piękną datą ! Trzymam kciuki
Kitki, dokładnie takie same odczuwam skurcze co jakiś czas, czasem kilka dziennie, czasem przez 4 godizny co 20 / 30 minut itd...
No podejrzewam ze dzisiaj nie urodze. Nie mam skurczy, a moj lekarz mi dzisiaj powiedzial ze jak nie ma to moze jutro beda wywolywac wtedy. No zobaczymy jak to bedzie. Niby bez wod chyba dwie doby dziecko moze byc. Poki co jestem pozytywnie nastawiona, ale zobaczymy co dalej. W ogole siedzialam na kibelku w domu i te wody odplywaly i jeszcze do tego zaczelam wymiotowac. Mowie wam jaki szok, lazienka cala zalana wodami byla, na szczescie nie zwymiotowalam na ziemie, wiec tyle mniej sprzatania bylo a wody zaczely mi odchodzic w lozku, bo stwierdzilam ze sie kimne troszke. Na szczescie powiedzialam mezowi zeby kupic mate na materac, bo jakby mi w nocy wody odeszla to jak my taki wielki materac wypierzemy. Normalnie mialam nosa
reklama
Ale się dzieje :-)
Marzenka, kochana wielkie gratulacje!!! Odpoczywaj bo ciężkie chwile masz za sobą.
Dzoana no i wreszcie przyszła kolej na ciebie, trzymam kciuki, mocno!!
Beata pierwszy spacer, super ;-) pamiętam nasz wspólny pierwszy spacer, banan nie schodził z buzi ;-)
Trix to będziesz mieć cc dzień po mnie :-)
Marzenka, kochana wielkie gratulacje!!! Odpoczywaj bo ciężkie chwile masz za sobą.
Dzoana no i wreszcie przyszła kolej na ciebie, trzymam kciuki, mocno!!
Beata pierwszy spacer, super ;-) pamiętam nasz wspólny pierwszy spacer, banan nie schodził z buzi ;-)
Trix to będziesz mieć cc dzień po mnie :-)