reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dzoana
to już niedługo! SUPER! Maluszki potrafią robić niespodzianki ;)
jak będziesz miała jak to pisz jak akcja się rozwija :D

Marzenka gratulacje, jak sie czujesz? Czekamy na zdjęcie :)
Dzoana trzymam kciuki kochana:*
Beata super ze juz możecie wyjsc na spacerek, ja tez nie mogłam sie doczekac :) niesamowite uczucie :D

Marzenka gratulacje !!!

Dżoana no kolejna z piękną datą ! Trzymam kciuki :)

Kitki, dokładnie takie same odczuwam skurcze co jakiś czas, czasem kilka dziennie, czasem przez 4 godizny co 20 / 30 minut itd...

No podejrzewam ze dzisiaj nie urodze. Nie mam skurczy, a moj lekarz mi dzisiaj powiedzial ze jak nie ma to moze jutro beda wywolywac wtedy. No zobaczymy jak to bedzie. Niby bez wod chyba dwie doby dziecko moze byc. Poki co jestem pozytywnie nastawiona, ale zobaczymy co dalej. W ogole siedzialam na kibelku w domu i te wody odplywaly i jeszcze do tego zaczelam wymiotowac. Mowie wam jaki szok, lazienka cala zalana wodami byla, na szczescie nie zwymiotowalam na ziemie, wiec tyle mniej sprzatania bylo:-) :) a wody zaczely mi odchodzic w lozku, bo stwierdzilam ze sie kimne troszke. Na szczescie powiedzialam mezowi zeby kupic mate na materac, bo jakby mi w nocy wody odeszla to jak my taki wielki materac wypierzemy. Normalnie mialam nosa:-D

reklama
Ale się dzieje :-)
Marzenka, kochana wielkie gratulacje!!! Odpoczywaj bo ciężkie chwile masz za sobą.
Dzoana no i wreszcie przyszła kolej na ciebie, trzymam kciuki, mocno!!
Beata pierwszy spacer, super ;-) pamiętam nasz wspólny pierwszy spacer, banan nie schodził z buzi ;-)
Trix to będziesz mieć cc dzień po mnie :-)

Do góry