reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki chyba bedziemy w piatek na Martite probowac bo nie chce wywolywania. Chociaz my cala ciaze sie kochalismy i nic sie nie dzialo wiec nie wiem czy to cos da...

reklama
Martita mojej się dziś pytałam czy to ostatnia wizyta a ona ze jeszcze 2razy będzie bo ona zawsze 6 razy przychodzi też nie wie po co bo już nie ma czego oglądać :-D nawet pepus już się zagoil
Reniu my smoczka nie dajemy w sumie na razie z dwa razy się zdarzyło ale to tylko jak np byliśmy w aucie a malutka się wściekła a nie mogłam jej od razu w drodze dać cycusia to żeby tak się nie denetwowala i nie płakała to jej dałam ale ona wie że to smok i nie chce ssać go :p więc u nas tylko jako uspokoajacz chwilowy ale rzadki jak na razie a starszej daliśmy po msc dopiero też słyszałam że może zanurzyć ssanie prawidłowe i boję się dawać w tych pierwszych tyg
Kitki ja z m mamy w PZU i już mamy na koncie kasę za urodzenie dziecka za pobyt w szpitalu nie złapie się bo zakrotko byłam
Marzenka kochana trzymaj się:-* jesteś dzielna :-* zaraz coś ruszy trzymam kciuki :-*
Kochane kciuki za was trzymam niech maluszki już chcą wychodzić ;-)
Moje suwaczki chyba są ok
Ja biorę 80 % na rok
Dziś nie ma słoneczka :-( ale na spacer iść można. Muszę obiad zrobić tylko malutka ciągle je i je ;-)
położna była obejrzała mała i jest ok nie wiem co jeszcze chce dwa razy oglądać jak wszystko jest porządku chyba tylko o kasę Chodzi bo ma płacone za Wizytę

Marzenka trzymaj się kochana, jesteście pod dobrą opieką. Jeszcze troszkę i będziesz tuliła Mateuszka:tak:
Mikulinka córeczka prześliczna, krecik malutki
Renia ja mam spakowane smoczki do szpitala, od razu będę dawała. Starszą corcie przyzwyczajalam po miesiacu, bo na spacerach jak nie spała to płakała i musiałam ją często na ławce karmić.
A jak ssała smoczusia to był spokój
Kitki ja chcę od razu 80% na macierzyńskim.
Ewe trzymam kciuki na cc &&. Ja jeszcze 12dni do cc...
Dżoana proponuję spacer po schodach ;-) ;)

Przez ostatnie 6dni odwiedzali nas znajomi, dobrze że już koniec bo padam:-p
Dziś byłam na badaniach, a jutro znów wizyta u gin. przedostatnia:rolleyes2:
Jutro przyjeżdża do mnie mama okna umyć:-D a teraz biorę się za prasowanie starszej córci ubranek, bo już się nie mieszczą w szafce:szok:

Kasiunia - to kciuki za jutrzejsza wizyte. Na mnie tez czeja sterta na polce w schowku na szczescue wiec nie widze:D jutro poprasuje bo przy mezu to nic nie mozna zrobic. Ciagle dupe truje o cos, no gorzej niz z dzieckiem, chodzic trzeba caly dzien

Dzoana - to od piatku po 3x na Martite codziennie to konca weekendu nie doczekasz;)

Marzenka - jak tam?

reklama
Do góry