reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Martita mojej się dziś pytałam czy to ostatnia wizyta a ona ze jeszcze 2razy będzie bo ona zawsze 6 razy przychodzi też nie wie po co bo już nie ma czego oglądać nawet pepus już się zagoil
Reniu my smoczka nie dajemy w sumie na razie z dwa razy się zdarzyło ale to tylko jak np byliśmy w aucie a malutka się wściekła a nie mogłam jej od razu w drodze dać cycusia to żeby tak się nie denetwowala i nie płakała to jej dałam ale ona wie że to smok i nie chce ssać go więc u nas tylko jako uspokoajacz chwilowy ale rzadki jak na razie a starszej daliśmy po msc dopiero też słyszałam że może zanurzyć ssanie prawidłowe i boję się dawać w tych pierwszych tyg
Kitki ja z m mamy w PZU i już mamy na koncie kasę za urodzenie dziecka za pobyt w szpitalu nie złapie się bo zakrotko byłam
Marzenka kochana trzymaj się:-* jesteś dzielna :-* zaraz coś ruszy trzymam kciuki :-*
Kochane kciuki za was trzymam niech maluszki już chcą wychodzić ;-)
Moje suwaczki chyba są ok
Ja biorę 80 % na rok
Dziś nie ma słoneczka :-( ale na spacer iść można. Muszę obiad zrobić tylko malutka ciągle je i je ;-)
położna była obejrzała mała i jest ok nie wiem co jeszcze chce dwa razy oglądać jak wszystko jest porządku chyba tylko o kasę Chodzi bo ma płacone za Wizytę
Reniu my smoczka nie dajemy w sumie na razie z dwa razy się zdarzyło ale to tylko jak np byliśmy w aucie a malutka się wściekła a nie mogłam jej od razu w drodze dać cycusia to żeby tak się nie denetwowala i nie płakała to jej dałam ale ona wie że to smok i nie chce ssać go więc u nas tylko jako uspokoajacz chwilowy ale rzadki jak na razie a starszej daliśmy po msc dopiero też słyszałam że może zanurzyć ssanie prawidłowe i boję się dawać w tych pierwszych tyg
Kitki ja z m mamy w PZU i już mamy na koncie kasę za urodzenie dziecka za pobyt w szpitalu nie złapie się bo zakrotko byłam
Marzenka kochana trzymaj się:-* jesteś dzielna :-* zaraz coś ruszy trzymam kciuki :-*
Kochane kciuki za was trzymam niech maluszki już chcą wychodzić ;-)
Moje suwaczki chyba są ok
Ja biorę 80 % na rok
Dziś nie ma słoneczka :-( ale na spacer iść można. Muszę obiad zrobić tylko malutka ciągle je i je ;-)
położna była obejrzała mała i jest ok nie wiem co jeszcze chce dwa razy oglądać jak wszystko jest porządku chyba tylko o kasę Chodzi bo ma płacone za Wizytę
kasiunia123
Marzenka trzymaj się kochana, jesteście pod dobrą opieką. Jeszcze troszkę i będziesz tuliła Mateuszka
Mikulinka córeczka prześliczna, krecik malutki
Renia ja mam spakowane smoczki do szpitala, od razu będę dawała. Starszą corcie przyzwyczajalam po miesiacu, bo na spacerach jak nie spała to płakała i musiałam ją często na ławce karmić.
A jak ssała smoczusia to był spokój
Kitki ja chcę od razu 80% na macierzyńskim.
Ewe trzymam kciuki na cc &&. Ja jeszcze 12dni do cc...
Dżoana proponuję spacer po schodach
Przez ostatnie 6dni odwiedzali nas znajomi, dobrze że już koniec bo padam
Dziś byłam na badaniach, a jutro znów wizyta u gin. przedostatnia
Jutro przyjeżdża do mnie mama okna umyć a teraz biorę się za prasowanie starszej córci ubranek, bo już się nie mieszczą w szafce
Mikulinka córeczka prześliczna, krecik malutki
Renia ja mam spakowane smoczki do szpitala, od razu będę dawała. Starszą corcie przyzwyczajalam po miesiacu, bo na spacerach jak nie spała to płakała i musiałam ją często na ławce karmić.
A jak ssała smoczusia to był spokój
Kitki ja chcę od razu 80% na macierzyńskim.
Ewe trzymam kciuki na cc &&. Ja jeszcze 12dni do cc...
Dżoana proponuję spacer po schodach
Przez ostatnie 6dni odwiedzali nas znajomi, dobrze że już koniec bo padam
Dziś byłam na badaniach, a jutro znów wizyta u gin. przedostatnia
Jutro przyjeżdża do mnie mama okna umyć a teraz biorę się za prasowanie starszej córci ubranek, bo już się nie mieszczą w szafce
Kasiunia - to kciuki za jutrzejsza wizyte. Na mnie tez czeja sterta na polce w schowku na szczescue wiec nie widze jutro poprasuje bo przy mezu to nic nie mozna zrobic. Ciagle dupe truje o cos, no gorzej niz z dzieckiem, chodzic trzeba caly dzien
Dzoana - to od piatku po 3x na Martite codziennie to konca weekendu nie doczekasz
Marzenka - jak tam?
Dzoana - to od piatku po 3x na Martite codziennie to konca weekendu nie doczekasz
Marzenka - jak tam?
marzenka2015
Juz jest moj skarb
reklama