reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita
Jak najbardziej, dziecko to powinno zostać w domu ale wiadomo jak większość rodziców robi, często nawet dzieci ze stanem podgoraczkowym zawoza do przedszkola bo "nie mają co z nimi zrobić " co oczywiście dla mnie jest nie to pojęcia.
Jak zaraz po maturze pracowałam w restauracji to pamiętam, że koleżankę ze zmiany wyłoniło do domu i po zwolnienie do lekarza,bo miała opryszczke.

reklama
Aluniawidz
Czy mogę prosić o opis tych chusteczek, z chęcią poczytam.

Mi.na.szczęście do nie wróciło to drżenie rąk itp i czuje się ok ale mój synio już kilka razy budził się z płaczem, bo ciężko mu oddychać, ten mokry kaszel mu przeszkadza. Zrobiłam mi teraz na spiocha inhalacje z solo fiz. Może coś pomoże.

Jutro idę na 8 na to ktg i do gin. A na 19 z młodym do lekarza, niech go oslucha,bo boję się żeby mu się nie osiadlo i jakieś zapalenie płuc nie wdalo,

Ojej. ..a ja z kolei uwielbiam, tzn miałam robione w.poprzedniej ciąży 2 razy przed porodem i pozniej w trakcie porodu kilka razu. Mnie to uspokaja, jak mogę leżeć i słuchać serduszka.

A dlaczego nie lubisz?
Pamiętam ,ze moją koleżanka jak leżała prawie 2 tyg przed porodem na patologii i miała robione 2 razu dziennie to też nie lubiła ale nie wiem dlaczego.

Trix tutaj masz analizy sroki Link do: Sroka o....: Analizy dla dzieci . różne i dla dzidziusia kosmetyki i dla mam:)
image.png

Nom Trix dokładnie to co madzia podała.

Ja jutro mam ktg, nie lubię go z tego względu że trzeba tak dluuugo leżeć, ale raczej też mnie uspokaja :-)

Jestem po wizycie...szyjka zamknięta mimo iż u nas 40,5tyg ...zero rozwarcia :( maluszek ma 3.600 :) ilosc wód spada i ciśnienie podwyższone :( jutro kochane moje ide na wywołanie .Rano maja zadzwonić o której godz mamy sie pojawić w szpitalu. Tak wiec jutro moje bobo kochaniutkie bedzie z nami :) wolałabym bez indukcji urodzić...podążam za tym co lekarz zaleca

reklama
Do góry