reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Renia, gratulacje! Jednak dobrze, że mąż wziął wolny poniedziałek, miał nosa:)
A syn, urwis, teściową w jajo zrobił ;) Oj, teściowa będzie niepocieszona.

Maksym bilirubiny miał chyba aż 18.

Antus, trochę się nastresujesz teraz, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.

reklama
Renia gratulacje! I szczere wyrazy zazdrości, ze jesteś już PO!

Antus syn zachorował na ospę , kiedy córka miała 2 miesiące! Za chwilę za nim zachorowałam ja, w wieku 30 lat (wiadomo dramatyczny przebieg…) a karmiłam piersią, mimo że wyglądałam jak mumia Tutanchamona…. Były dylematy lekarzy, zdania podzielone- karmić w tym stanie czy nie karmić i w finale KARMIŁAM JĄ Z OSPĄ, co polecam, bo dostawała przeciwciała i nie zachorowała na ospę do 8 roku życia!!! Sama na własnej skórze doświadczyłam jak ważne jest karmienie piersią, nawet gdy człowieka choroba zmorze i to taka zaraźliwa cholernie. Gdyby dostała MM, a ja bym spanikowała już byłaby pozamiatana. Trzymaj się!

Reniu dominik jest urocz ;) gratuluje kochana :) ale szybciutko ;) tesciowa zdziwiona pewnie :)

Schaumax12 jest ok maksym mial 18 bilirubiny jak wychodzilismy to mial 6 ale wiesz on dalej jest zolty malo bo malo ale zoltaczka sie nas trzyma polozna mowi ze jest ok i sie nie martwic ,a maly konczy jutro miesiac ;)

Renia - gratuluje! Dominik jest cudny! Ale tesciowej psikusa zrobil:D
Martita - to moze i mnie termin wywrozysz;)
Schauma - moja corcia tez byla dosc dlugo zolta i tez w domu tylko jadla i spala nie plakala wcale. Zoltaczka sama zeszla a mielismy ok 14 z tego co pamietam
Antus - trzymam kciuki zeby ospa Was ominela szerokim lukiem

Ja rano wstalsm o 7 piekarnie zaliczylam. Zrobilam sniadanie. O 8 rozwiozlam rodzinke, tzn. corke na busa, meza na przystanek autobusowy bo mi dzis autko zostawil. Pojechalam do lidla, kupilam corce leginsy skarpetki bluzki, wystalam sie w kolejce do kasy i tyle. Byly piekne bluzeczki dla dziewczynek ale od 86 do 116 no sliczne, dla chlopcow zreszta tez. Te wieksze od 122 juz nie takie fajne.
Zaliczylam tez od razu rossmanna skoro mam auto i kupilam te nieszczesne pampersy i mleko, do tego chusteczki do pupy te co sroka polecala, w promocji byly:) pojechalam tez do hurtowni po szlafrok ale okropnie brzydkie...no ja niecierpie szlafrokow, 70zl kosztowaly i w koncu stwierdzilam ze pierdziele nie kupie bo i tak tego nie zaloze. Mozna w szpitalu nie miec szlafroka czy tak glupio troche?
Zamowilam za to torbe z xlandera te z nowej kolekcji bo tyle samo co w necie kosztuje. Ma byc do konca tyg. :) po drodze kupilam jak ja to nazywam ochlapy na zupe i warzywa i dzis rosol bedzie. Wrocilam o 10 ledwo zywa bo tak mnie klula szyjka i maly sie wiercil jakby chcial wyjsc ale polozylam sie wypilam soczek marchewkowy i troche przeszlo, brzuszek miekki:)
No i teraz sie nudze i tak mysle co by tu dzis porobic jeszcze:D

Renia gratulacje :) synek prześliczny i bardzo szybko wam poszło :)

A ja od rana wzięłam się za pranie i sprzątanie. termometr na słoneczku pokazuje 23 stopnie więc mam nadzieje że będzie szybko schło :) Dzisiaj ogarniam mieszkanie bo jutro muszę na wyniki jechać i wtedy cały dzień mam jakiś rozbity.

Kitki chetnie ale Tobie raczej nie ma co wróżyć chyba ze planujesz sie rozpakować przed terminem cc :)
Tez juz kupiłam te bluzki polo dla córki :)

schauma a jak mąż sie ma? Moj tez jest chory, siedzi caly czas w drugim pokoju bo do pracy nie poszedł. Udumal sobie ze ma zapalenie płuc ;)

reklama
Do góry