reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita - no tak bo jak facet sie przeziebi to od razu choruje na zapaleniu pluc i umiera:rolleyes: moj ten sam typ:)
Madzia - mnie wczoraj wieczorem strasznie glowa bolala spap nie pomogl az w koncu usnelam i dzis ok. Teraz pogoda szaleje to moze od tego
Renia - fajnie ze tak szybko poszlo:) ciekawe jak syn zareaguje na braciszka
Ja wlasnie wstawilam na rosol, ogarniam kuchnie i wyparzam butelki smoczki itp pierdoly no i leniuchuje bo co tu robic

A wczoraj w zwiazku z tym ze corka pojechala na imprezki urodzinowe z mama kolezanki i mielidmy wolne to wybralismy sie przy okazji na obiad do naszej ulubionej knajpki nad jeziorkiem bo chcielismy spacerek zaliczyc pozniej. Oczywiscie miejsc nie bylo. W koncu wyladowalismy w miescie obok w sphinxie. Zjadlam mala porcje i ...dziewczyny nie wiedzialam czy brzuch mnie boli od jedzenia czy to jelita wariuja czy ja rodze:eek: bylo mi duszno niedobrze nospy 2x2 nic nie daly, espumisan tez nie. Tak mnie bolalo ze nie moglam sue wyprostowac ani isc zlapalo mnie jeszcze w knajpie. Maz palaszowal lody a ja juz nie tknelam choc mialam ochote i sie zaczelo. Ledwo do domu dojechalam, po drodze corke zabralismy. Okazalo sie ze wypadla z trampoliny i bark ja boli. Wiec pedem do domu. Ja mialam odpoczac a maz mial z nia na szpital jechac tylko najpierw kapiel bo wstyd bylo z nia jechac bo wygladala jak murzyniatko taka brudna. Ale polezalam 15min zanim maz ja wykapal i mi bol brzucha przeszedl wiec to po jedzeniu tak mnie skrecilo. Postanowilam do porodu juz sie nie kusic na zadne jedzenie poza domowym. Corke obejrzalam po kapieli, piescila sie ze soba strasznie a tak naprawde reka nid spuchnieta nie czerwona ruszalam jej nia i nie bolalo bardziej. Nic jej nie bylo, troche sobie zbila i tyle ale dalej pelna symulacja. Wiec stwierdzilismy ze ok w takim razie trudno szpital, ze lekarz musi zobaczyc i zdjecie i byc moze gips bedzie...corka od razu stwierdzila ze juz pozno i na pewno zamkniete i ze poczekajmy. Wiec maz mowi, ok to czekamy do rana, a corka " nie tatus lepiej poczekajmy z tydzien z tym szpitalem":D 10 min pozniej juz spala. Rano zapytala czy moze do szkoly nie isc bo taak mooocno ja boli..mowie ze ok ale to musimy odwiedzic lekarza no i ze po poludniu podworko tez odpada skoro boli....to jednak stwierdzila ze da rade i pojdzie do szkoly:D Jezu co za symulatorka mala:rolleyes:

Kitki ja nie znoszę szlafrokow tak jak Ty... Sle stwierdziłam jednak że do szpitala będzie to wygodna rzecz, tyle że jeszcze mnie nie pomyliło zeby 70 zł na rzecz do w sumie jednokrotnego użytku wydać. Znalazłam w lumpach za 2 zł, bardzo przyzwoity i co najważniejsze do kolanka a nie po kostki :p

Martita a ja kiedy?? Weź mi powiedz bo nie wiem czy uczyć się na kolokwium na 9.04 czy nie ;-)

Wy dziś szalejecie od rana a ja dopiero kolo 12 się ogarnęłam. Jakiś spadek formy mialam od rana. Pogoda piękna wiec bylam na malych zakupkach i zaraz się za porzadki biorę i gotowanie.

Dziewczynki ktoras pytala o chusteczki z rossmanna to sa o takie. Z 13zl na 9zl przecenione za dwupack
Alunia - moze tez o lumpka zahacze jeszcze do porodu i zobacze. Ja nigdy nic sobie nie kupowalam jak juz to dzieciece tylko

Załączniki

• 1459770604138.jpg
    1459770604138.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 94
Kitki dobrze ze córcie nic nie boli jednak :-) a ty może miałaś skurcz...
Dziś większość pracowity dzień, pogoda piękna :-D
Zaraz za obiad się m zabiera bo ja ciągle karmie i karmie :-D

Kochane no właśnie z tym karmieniem- zaczelyscie od razu po porodzie? Mój tylko śpi i śpi. Powiedzieli mi ze to spoko musi wody plodowe wypluc i smolke wydalic i nabierze apetytu, u was też tak było?

reklama
Do góry