reklama
renia1321
Fanka BB :)
Martita... dobrze ze krótko położna miałam która już tu w szpitalu widziałam Niemka ale na koniec przyjechala Polka ściągali ja bo i tak mieli duży ruch (czyli u nich to 3 porody ) no i ze po pl mówi i dzięki Bogu! Kobieta mi pomogła bardzo tylko pękłam na 1 cm. Bez niej bym nie dala chyba rady
klaczek2004
Fanka BB :)
Renia wspaniały synek. Gratulacje ogromne. Chyba czekał aż teściowa pojedzie
To teraz czekamy na kolejne dziewczyny. 04.04 to data urodzin mojego taty- także Renii synek jest spod znaku barana
Antuś nie chce Cię straszyć i mam nadzieję że Antoś się nie zarazi, ale koleżanka córci, mimo że karmiona piersią, zaraziła się ospą od starszego brata. Ale bardzo łagodnie pzreszłą, tylko kilka krosteczek miała. Liczę żę Was ominie.
To teraz czekamy na kolejne dziewczyny. 04.04 to data urodzin mojego taty- także Renii synek jest spod znaku barana
Antuś nie chce Cię straszyć i mam nadzieję że Antoś się nie zarazi, ale koleżanka córci, mimo że karmiona piersią, zaraziła się ospą od starszego brata. Ale bardzo łagodnie pzreszłą, tylko kilka krosteczek miała. Liczę żę Was ominie.
Renia, ogromne gratulacje dla Ciebie! Synuś cudowny, do schrupania super, że szybko poszło
Aniu, lekarka mówiła, że do kilku tygodni utrzymuje się ochrona jeszcze z tego czasu jak był w brzuchu. Mam nadzieje, że to prawda. No ale jak będzie, to zobaczymy.
Aniu, lekarka mówiła, że do kilku tygodni utrzymuje się ochrona jeszcze z tego czasu jak był w brzuchu. Mam nadzieje, że to prawda. No ale jak będzie, to zobaczymy.
Trix86
Zaangażowana w BB
Renia gratulację!!!! ale szybka akca, o 2 wstałaś , a o 5:45 już miałaś synka przy sobie !
dzieciaczki lubią robić w nocy niespodzianki
Starszy synek pewnie nie może się doczekać kiedy będzie mógł braciszka zobaczyc Szkoda tyko , że tesciowa tak się rozminęła z maluszkiem.
Aniu potwierdzam ,ze kryzys laktacyjny występuję w okolicach 6 tyg. Z tego co się zorientowałam to masz w domu podwójne szczęscie juz od 6 tygodnii... Gratuluję!
Uważam ,żewarto jeszcze powalczyć o mleczko ale nic na siłę, ważniejsza jest uśmiechnięta i szczęśliwa mama więc jak nie masz siły to dokarmiaj mm i maluszki będę mieć pelne brzuszki
dzieciaczki lubią robić w nocy niespodzianki
Starszy synek pewnie nie może się doczekać kiedy będzie mógł braciszka zobaczyc Szkoda tyko , że tesciowa tak się rozminęła z maluszkiem.
Aniu potwierdzam ,ze kryzys laktacyjny występuję w okolicach 6 tyg. Z tego co się zorientowałam to masz w domu podwójne szczęscie juz od 6 tygodnii... Gratuluję!
Uważam ,żewarto jeszcze powalczyć o mleczko ale nic na siłę, ważniejsza jest uśmiechnięta i szczęśliwa mama więc jak nie masz siły to dokarmiaj mm i maluszki będę mieć pelne brzuszki
reklama
Trix86
Zaangażowana w BB
u nas noc trochę zarwana ponieważ Nikosia ciągle coś się trzyma. Temperatury nie ma ale kaszel się pojawił i widać, że cos mu przeszkadza w gardełku :/ Budził się kika razy z płaczem i sam nie wiedział co chce.
Dzień tez rozpoczął w kiepskim humorku.
Dzień tez rozpoczął w kiepskim humorku.