reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita... dobrze ze krótko :D położna miałam która już tu w szpitalu widziałam Niemka ale na koniec przyjechala Polka ściągali ja bo i tak mieli duży ruch (czyli u nich to 3 porody :D) no i ze po pl mówi i dzięki Bogu! Kobieta mi pomogła bardzo tylko pękłam na 1 cm. Bez niej bym nie dala chyba rady :p

Renia wspaniały synek. Gratulacje ogromne. Chyba czekał aż teściowa pojedzie:p
To teraz czekamy na kolejne dziewczyny. 04.04 to data urodzin mojego taty- także Renii synek jest spod znaku barana:)

Antuś nie chce Cię straszyć i mam nadzieję że Antoś się nie zarazi, ale koleżanka córci, mimo że karmiona piersią, zaraziła się ospą od starszego brata. Ale bardzo łagodnie pzreszłą, tylko kilka krosteczek miała. Liczę żę Was ominie.

Renia, ogromne gratulacje dla Ciebie! Synuś cudowny, do schrupania super, że szybko poszło
Aniu, lekarka mówiła, że do kilku tygodni utrzymuje się ochrona jeszcze z tego czasu jak był w brzuchu. Mam nadzieje, że to prawda. No ale jak będzie, to zobaczymy.

Renia gratulację!!!! ale szybka akca, o 2 wstałaś , a o 5:45 już miałaś synka przy sobie !

dzieciaczki lubią robić w nocy niespodzianki ;)
Starszy synek pewnie nie może się doczekać kiedy będzie mógł braciszka zobaczyc :) Szkoda tyko , że tesciowa tak się rozminęła z maluszkiem.

Aniu potwierdzam ,ze kryzys laktacyjny występuję w okolicach 6 tyg. Z tego co się zorientowałam to masz w domu podwójne szczęscie juz od 6 tygodnii... Gratuluję! :):-D
Uważam ,żewarto jeszcze powalczyć o mleczko ale nic na siłę, ważniejsza jest uśmiechnięta i szczęśliwa mama więc jak nie masz siły to dokarmiaj mm i maluszki będę mieć pelne brzuszki :)

Antus mam nadzieję, że ominie Was ospa ale kiedys gdzieś czytalam ,że takie maluszki dość łagodnie przechodzą i poźniej już z głowy :)

reklama
u nas noc trochę zarwana ponieważ Nikosia ciągle coś się trzyma. Temperatury nie ma ale kaszel się pojawił i widać, że cos mu przeszkadza w gardełku :/ Budził się kika razy z płaczem i sam nie wiedział co chce.
Dzień tez rozpoczął w kiepskim humorku.

Do góry