reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Antus. Bardzo dziękuję za odpowiedz.

Przy pierwszym porodzie byłam bardzo nastawiona na poród sn,nie wyobrażałam sobie,ze.może być inaczej. Z kolei teraz jest odwrotna sytuacja.
Ale ciągle mam przeczucie, że może rozkręcić się wcześniej przed terminem. No zobaczymy. ...

Gratuluję dziewczynom już "rozpakowanym" a dla pozostałych życzę dużo siły i powodzenia: )

reklama
Alunia i jak u Ciebie? Pojechała na IP? Trzymamy kciuki za Marcelinke. Moze dziś ja utulisz.

Ja się bardzo boję tego ze córci nie będę mogła poświęcić tyle czasu. Az mnie serce boli jak sobie pomyślę ze taka samotna będzie. Wiadomo że przecież nie zostawię jej samej sobie ale ona taki przytulasek jest, corunia mamusi.

Milka jak juz w szpitalu??

Alunia rozkrecilo sie ? Jestes pewnie w szpitalu -&&&&&:: :*

Kitki tak Maksym to moje najgrzeczniejsze dziecko :) narazie ;) wszyscy zakochani w nim taki malutki okruszek kochany :) dzieci moje bardzo ze tak powiem dorosle zareagowaly :) ja to balam sie zachowania wojtka ale on wgl nie jest zazdrosny o brata wrecz bardzo zainteresowany nim i sie cieszy jak zmieniamy pieluszke ,podaje chusteczki :) albo caly czas cacy robi ;) a jak placze malutki to wojtus mowi ciiiciiichooo i glaszcze po glowce no a luska to jeszcze lepszy ekspert ciagle siedzi nad malego lozeczkiem i ksiazki mu czyta po swojemu (bo czytac nie umie jeszcze ;) albo kolysanki spiewa wierszyki opowiada :) nawet bodziaka poda jak ja poprosze ,wie gdzie z krotkim gdzie z dlugim :)

klaudynaaa,
Właśnie ja też jestem z tych co będa jeść wszystko, a nie od małego "produkować" uczuleniowca. I położna i wiele artykułów jakich czytałam było o tym, żeby jeść wszystko w granicach rozsądku oczywiście ;) chociaż nie powiem dzisiaj chętnie rzuciłabym się na słoiczek nutelli, ale mój woreczek żółciowy by tego nie przeżył ;)

Ania.1982 mamy podobny termin, też planuję jeszcze 1,5 tygodnia pobujać się, a później zatrudnić męża i myć okna... ale wczoraj jak mu powiedziałam to się obruszył i powiedział, że mam nisko brzuch i dziecka bić po głowie nie będzie... ;) no i tyle w tym temacie było ;)

Renia byłam pewna, że z takim rozwarciem to 2-3 dni i urodzisz, a Ty się dalej bujasz w dwupaku ;) Chyba, że coś w nocy ruszyło?

Aluniawdz trzymam kciuki

Dziewczyny , a mam jeszcze pytanie, bo widzę, że sporo z Was ma starsze dzieci.
Ja mam synka , który ma 2,8 l. i zastanawiam się nad dokupieniem platformy do wózka ,żebyw razie troszkę duzszego spaceru mógł jechać .

Czy któraś z Was ma platformę? jeżeli tak to jak się sprawdza?

reklama
Do góry