Martita nie będę pisać jak ka ważę bo mnie tu skrytykuja ;-)
Mikulinka jej ale się porobiło u was, odpocznijcie i trzymam kciuki :-* jak dziś się czujesz?
Antus odpoczywaj i oby szybko przeszło:-* super ze córcia pokochała braciszka :-) co do chwil tylko że starsza to na pewno tego potrzebuje moja skakała z radości jak z nią poszłam na spacer czy zakupy
trzymam kciuki żeby zoltaczki nie było :-*
Schauma super ze tak zareagowała mała mówiłam że będzie dobrze
jak po wizycie położnej? I jak jest jak jesteś sama z 2? Jest co robić co nie ;-)? Co do brodawek u mnie tak samo było dużo wietrz, polecam maść maltan i okłady to szybko się zagoi i z czasem już bólu nie będzie :-)
Milady kąpiel co dwa dni
co do kp i diety to ja z tych mam co jedzą wszystko i obserwują maluszka z córcia robiłam tak samo i było ok, później przy rozszerzeniu diety było łatwiej bo córka znała smaki, jest wiele już artykułów o tym że matka kp może jeść wszystko,mija już tą moda czy nie wiem jak to nazwać na gotowane mięsko i warzywa i zakaz jedzenia cytrusów czy czekolady itd ale oczywiście każda mama robi jak uważa i każde dziecko inne :-) co do pieluszek u mnie czasami po 15szt dziennie schodzi, trzeba sprawdzać przed karmieniem czy coś jest czy nie czasami idą dwie podczas zmiany
Kitki super ze wszystko w porządku :-)
Marzenka dobrze mu w brzuszku
kciuki by się rozkręcilo :-*
Ja też właśnie kąpie co dwa dni, malutka przybiera a ja chudne oby tak było dalej ;-) położna była wczoraj wszystko jest super mówiła że widać że nabiera kształtów
wczoraj też byłam że starsza na zakupach a m czekał w aucie z malutka (pod telefonem) bardzo dobrze mi to zrobiło wyjście do ludzi a córcia skakała z radości że idzie z mamą
polecam mamusie :-) powiem wam że mam wyrzuty sumienia że np nie mogę dać czegoś starszej lub się z nią pobawić jak kp a karmie często w ciągu dnia i czasami mi jakoś tak przykro że muszę mówi że musi chwilkę poczekać bo nie wszystko się da robić jedna ręką co mogę to robię...też tak macie? Moja jest troszkę zazdrosna jak kp to przychodzi się przytulić albo chce bym ją karmilam łyżeczka a od dawna je sama albo mówi ala że coś ja boli no ale potrzebuje czasu i to normalne, no i budzi się w nocy czasami prześpi cała ale częściej m w środku nocy musi iść do niej spać, pewnie kiedyś z tego wyrośnie
Kciuki za wizyty :-*
Milla kciuki mocno trzymam :-*
Martita u mnie też tak czasami jest
Antus u mnie też tak że starsza chce na ręce jak kp i chce w różny sposób zwrócić na siebie uwagę i zrobiła się niegrzeczna ;-)