reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Antus super ze miły personel i że dobrze się czujesz trzymam kciuki byś szybko dostała synusia :-*
Marzenka na pewno coś ruszy :-)
Kochane wesołych świąt Wielkanocnych i smacznego jajeczka. Dużo radości i spokój i czasu spędzonego z rodziną. Odpoczuwajcie, nabierajcie sił i trzymam kciuki za brzuchatki :-*

Dziękuję za życzenia i ja również życzę spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego Śmingusa Dyngusa;-) ;)
Ciekawe czy będziemy mieć świąteczne dzieciatko...:laugh2:
M jechał do pracy i zabrał córcie do babci, pójdą razem do kościoła. Miałam nawet jechać z nimi, ale u nas leje więc nie chcę mi się wychodzić z domu. Także przygotuję obiadzik tylko na dziś, bo święta spędzamy w gościach nie muszę spędzić dzisiejszego dnia w kuchni..
Dziś zamierzam odpoczywać:tak:

bluelovi dopiero dzis Julia wraca od babci, wczoraj chcielismy sobie jeszcze wszystko ogarnac. Ciekawa jestem strasznie reakcji.

Drobi rodzilam w koncu na Zelaznej. Okazalo sie, ze wszystkie zgody dotyczace dziecka podpisuje sie juz po porodzie. Byla u nas pediatra, ktora przedstawila mozliwe skutki nieszczepienia i musialam napisac, ze sie nie zgadzam.

Hej dziewczyny Wesołych Świąt również od nas. Smacznego jajeczka i spokojnej, rodzinnej atmosfery. Może faktycznie jakiś kurczaczek nam się pojawi :)
U nas pogoda przepiękna czekałam na taką bo będę prac pościele co mi się nazbierały.
Z koszyczkiem wysyłam babcie z Damiankiem babcia się cieszy a ja nie będę jeszcze się tam do kościoła pchać świeżo po chorobie :) Tylko koszyczki naszykowallismy wczoraj Damianek malował pisanki :)

Dziewczyny i ode mnie wszystkiego dobrego, zdrówka dla Was i Waszych rodzin. Wesołych Świąt :*

Ja kuchnię mam już opanowałam bo tylko sałatkę zrobiłam, dwa ciasta upiekłam już wczoraj więc dziś tylko prasowanie i ogólne ogarnięcie mieszkania. Jutro będziemy objeżdżać rodziców a w poniedziałek pewnie dziadków więc nic specjalnie nie musiałam przygotowywać. Powiem Wam że co raz bardziej drętwieją mi ręce. Na początku były to tylko dłonie i to ta na której stronie spałam, a dziś to całe ręce :( K. pół nocy mi je masował bo nie mogłam spać, a później drzemałam na siedząco bo wtedy trochę mi przechodziło. W ciągu dnia tylko mam palce takie opuchnięte i zdrętwiałe, no ale powoli się denerwuje.

reklama
Do góry